Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

  • Te koop: Luikerweg 81 A te Valkenswaard

Op loopafstand van het centrum gelegen, unieke, moderne, vrijstaande villa met uitzonderlijk veel daglicht, luxe leefkeuken, werkkamer, 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers en volwassen en privacybiedende achter- en zijtuin.

  • Te koop: Burgemeester Krollaan 39 te Helmond

In villawijk op hoekperceel gelegen, vrijstaande villa met vrijstaande garage en achtertuin op zonzijde met multifunctioneel bijgebouw en buitenzwembad.

  • Te koop: Paukenstraat 26 te Eindhoven

In jonge woonwijk gelegen, twee-onder-een kapwoning in jaren '30 stijl met luxe, complete keuken en badkamer en privacybiedende zijtuin op zonzijde.

  • Te koop: Zilverzand 33 te Oirschot

Op loopafstand van het centrum van Oirschot gelegen, exclusieve villa met luxe woonkeuken, complete badkamer, vijf slaapkamers, vrijstaande garage en en fraai aangelegde achtertuin.

  • Te koop: Poeijersstraat 58 te Eindhoven

In gewilde woonwijk gelegen, karakteristieke woning met diepe tuin op zonzijde, vernieuwde badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping.

  • Te koop: Kerkstraat 90 & 92 te Oisterwijk

Op centrum-locatie gelegen, rijksmonumentale vrijstaande woning met karakteristieke open woonkamer en luxe, recent vernieuwde leefkeuken met vide, diverse slaap-/werkkamers, twee badkamers en aangelegde achtertuin op zonzijde met bijgebouw.