Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop of te huur worden aangeboden:  

  • Te koop:  Prins Constantijnlaan 5 te Waalre

Op excellente woonlocatie gelegen, grootse, deels onderkelderde, sfeervolle vrijstaande villa met dubbele inpandige garage met au-pair verblijf en volwassen tuin rondom met buitenzwembad.

  • Te koop: Broederwal 19 te Helmond - Brandevoort

Aan de rand van de Veste gelegen, met vrij uitzicht naar de Ecozone, instapklare en opvallend luxe afgewerkte woning met Poggenpohl woonkeuken, sfeervolle woonkamer, vier ruime slaapkamers, complete badkamer, extra garderobekamer, achtertuin op zonzijde en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein, circa 700 m3 inhoud over 5 woonlagen!

  • Te koop: Weyerbeemd 2 te Helmond - Brouwhuis

In 2012 nieuw gebouwd, compleet onderkelderde villa met vrijstaande dubbele garage met luxueus en hoogwaardig afwerkingsniveau op prachtig mooi perceel van 5600 m2 en een inhoud van circa 2000 m3.

  • Te koop: Vlasven 9 te Eindhoven - Gijzenrooi

Vrijstaande en energiezuinige villa met inpandige garage, extra hoge carport een aangelegde tuin rondom op vrijgelegen perceel, degelijk en duurzaam materiaalgebruik als ook perfekt onderhouden.

  • Te koop: K.L.H. van der Puttlaan 29 te Aalst - Waalre 

Op de hoek Piepenbrocklaan - Gorlooplaan - K.L.H. van der Puttlaan, in woonwijk Ekenrooi en op steenworp afstand van bosgebied De Engelse Tuin gelegen, instapklare en eigentijdse vrijstaande villa met vrijstaande dubbele garage en magnifiek aangelegde tuin op zonzijde. Met separate 2e entree partij, ideaal voor thuiswonend (studerend) kind, mantelzorg en/of beroep/bedrijf aan huis.

  • Te koop: Schooteindseweg 6 te Vlierden - Deurne

Luxueuze, vrijstaande villa met dubbele inpandige garage, binnenzwembad en fraai aangelegde volwassen achtertuin op zonzijde met gevelbrede tuinkamer c.q. serre, opvallend hoogwaardig en exclusief materiaalgebruik in combinatie met optimaal isolatiepakket.

  • Te koop: Brand 41 & Buitenvoort 20 te Helmond - Brandevoort

Op excellente zichtlocatie gelegen, vrijstaande villa met dubbele inpandige garage, met exclusieve woonruimte enerzijds en luxueuze kantoor-/woonruimte anderzijds, met vier slaapkamers en drie badkamers alsmede fraaie wellnessruimte met sauna op de verdiepingen.

  • Te koop: Molenheide 20 te Lieshout - woonbos

In de Lieshoutse bossen met optimale privacay gelegen, grootse, nog te moderniseren villa met dubbele inpandige garage, inpandig zwembad, bijgebouw en bostuin rondom. 

  • Te koop: Onrooi 2 te Boxtel

Gerenoveerde langgevelboerderij met vrijstaand gastenverblijf, garage en paardestallen, met panoramisch uitzicht over de landerijen op perceel van meer dan 11.000 m2.  

  • Te koop: Emmasingel 31 - 263 te Eindhoven - Centrum

Op de 26-ste verdieping in woontoren De Admirant gelegen, uniek appartement van circa 255 m2 met drie slaapkamers en twee badkamers met hoogwaardig afwerkingsniveau, geheel eigen identiteit en 24/7 panoramisch uitzicht alsmede eigen parkeerplaats en eigen berging.