Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

  • Te koop: Luikerweg 81 A te Valkenswaard

Op loopafstand van het centrum gelegen, unieke, moderne, vrijstaande villa met uitzonderlijk veel daglicht, luxe leefkeuken, werkkamer, 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers en volwassen en privacybiedende achter- en zijtuin.

  • Te koop: Burgemeester Krollaan 39 te Helmond

In villawijk op hoekperceel gelegen, vrijstaande villa met vrijstaande garage en achtertuin op zonzijde met multifunctioneel bijgebouw en buitenzwembad.

  • Te koop: Paukenstraat 26 te Eindhoven

In jonge woonwijk gelegen, twee-onder-een kapwoning in jaren '30 stijl met luxe, complete keuken en badkamer en privacybiedende zijtuin op zonzijde.

  • Te koop: Zilverzand 33 te Oirschot

Op loopafstand van het centrum van Oirschot gelegen, exclusieve villa met luxe woonkeuken, complete badkamer, vijf slaapkamers, vrijstaande garage en en fraai aangelegde achtertuin.

  • Te koop: Poeijersstraat 58 te Eindhoven

In gewilde woonwijk gelegen, karakteristieke woning met diepe tuin op zonzijde, vernieuwde badkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping.

  • Te koop: Marten Frans Elkerboutlaan 2 te Eindhoven

Op hoekperceel in in gewilde woonwijk gelegen, vrijstaande semi-bungalow met royale dubbele garage, wellness met binnenzwembad, bijgebouw en magnifieke tuin op zonzijde.

  • Te huur: Broederwal 21 te Helmond 

In jonge woonwijk Brandevoort gelegen, fraai afgewerkt herenhuis met royale woonkeuken, 4 slaapkamers, complete badkamer, sfeervolle achtertuin en eigen parkeerplaats.

  • Te koop: bouwkavel Berkenlaan 9 te Son en Breugel

Op de allermooiste locatie in Son en Breugel, op hoekperceel Larikslaan - Berkenlaan gelegen, grootste bouwkavel met een perceel van 2310 m².Te koop: Oostappensedijk 46 te Ommel 

Op fraaie woonlocatie gelegen, karakteristieke, sfeervolle woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw met sauna, douche en keuken en privacy biedende achtertuin op zonzijde met buitenzwembad en overkapping/poolhouse. 

  • Te koop: Witven 17 te Eindhoven 

Op gewilde, rustige woonlocatie op hoekperceel gelegen, hoogwaardig afgewerkte en royale villa met vijf slaapkamers, twee badkamers, groots souterrain, garage, carport en privacybiedende achtertuin.

  • Te koop: Lieshoutseweg 8 te Nuenen 

In bosrijke omgeving gelegen, unieke vrijstaande villa met vrijstaand bijgebouw c.q. garage en privacybiedende tuin op zonzijde met zwemvijver/zwembad.