Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

 

 • Te koop: Molenheide 20 te Lieshout

In de Lieshoutse bossen met optimale privacay gelegen, grootse, nog te moderniseren villa met dubbele inpandige garage, inpandig zwembad, bijgebouw en bostuin rondom. 

 • Te koop: Onrooi 2 te Boxtel

Gerenoveerde langgevelboerderij met vrijstaand gastenverblijf, garage en paardestallen, met panoramisch uitzicht over de landerijen op perceel van meer dan 11.000 m2. 

 • Stille verkoop: De Bontstraat 2 te Son en Breugel

Op unieke, groene woonlocatie, op circa 500 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 12 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, de allermooiste semi-bungalow met het allerhoogste afwerkingsniveau in Son en Breugel! 

 • Te koop: Moorvensedijk 4 te Nuenen - Gerwen

Aan de dorpsrand van Gerwen, op groots perceel van bijna 3150 m2 gelegen, vrijstaande sfeervolle woning met vrijstaand bijgebouw c.q. garage en 2e vrijstaande bijgebouw met diverse paardenstallen.

 • Te koop: Reigerlaan 1 te Lieshout

In bosrijke villawijk Molenheide gelegen, compleet gemoderniseerde vrijstaande semi-bungalow met vrijstaand bijgebouw, riante ouderslaapkamer en badkamer op de begane grond, zes flinke slaapkamers en 2e badkamer op de verdieping en met parkachtige tuin rondom. 

 • Te koop: Rene Smeetsstraat 22 te Valkenswaard

In nieuwbouwwijk gelegen, grootse twee-onder-een-kap woning met vrijstaande garage, inclusief kwalitatief hoogwaardige woonkeuken en badkamer, vloerafwerking nog naar eigen inzicht in te vullen, per direct beschikbaar. 

 • Te koop: Sweenslag 14 te Erp - Keldonk 

In het buitengebied met optimale privacy en zonder directe buren gelegen, grootse, compleet gemoderniseerde woonboerderij met zwemvijver, wellness-vleugel, home cinema, vrijstaand gastenverblijf, dubbele garage en parkachtige omheinde tuin met verlichtingsplan, zeldzaam knap object, exclusieve prijsklasse.

 • Te koop: Koppelstraat 12 te Beek en Donk

Nabij het dorpscentrum gelegen, compleet gemoderniseerde vrijstaande villa met vrijstaand bijgebouw c.q. wellnessruimte, voor diverse doeleinden te gebruiken met parkachtige en privacy biedende achtertuin.

 • Te koop: Seinelaan 106 te Eindhoven

Op gewilde woonwijk Achtse Barrier gelegen, vrijstaande villa met inpandige garage en aangelegde tuin op zonzijde, uitgebouwd met gevelbrede serre aan de achterzijde, vier slaapkamers en gemoderniseerde badkamer. 

 • Te koop: Duke Ellingtonlaan 13 te Eindhoven

Aan het water in gewilde Amerikaanse wijk gelegen, perfekt onderhouden en instapklare vrijstaande bungalow met complete, luxe keuken, drie slaapkamers en luxe badkamer.

 • Te koop: Boslaan 15 te Mierlo

In bosrijke omgeving op prachtig mooie woonlocatie gelegen, exclusieve villa met dubbele inpandige garage en zeldzaam mooie tuin rondom met groots bijgebouw, geheel uitgevoerd en afgewerkt met duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik.

 • Te koop: Boomen 8 te Lierop

In beschermd dorpsgezicht Boomen gelegen, opmerkelijk grote en energiezuinige woonboerderij met mogelijkheid voor dubbele bewoning danwel beroep/bedrijf aan huis, met bijgebouw, carport, overkappingen en magnifieke tuin rondom. 

 • Te koop: Abbevillelaan 17 te Eindhoven

In groene woonomgeving aan de rand van Eindhoven-Acht gelegen, rijksmonumentale langgevelboerderij met bijgebouw 1/atelier, bijgebouw 2/gastenverblijf met parkachtige tuin rondom met diverse monumentale bomen, momenteel bewoond door twee stellen, ideaal voor dubbele bewoning danwel bedrijf/beroep aan huis.