Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

  • Te koop: Luikerweg 81 A te Valkenswaard

Op loopafstand van het centrum gelegen, unieke, moderne, vrijstaande villa met uitzonderlijk veel daglicht, luxe leefkeuken, werkkamer, 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers en volwassen en privacybiedende achter- en zijtuin.

  • Te koop: Hazenhei 6 te Veldhoven

Op fraaie woonlocatie gelegen, uitstekend afgewerkte 2-1 kapwoning met vrijstaande garage, moderne leefkeuken, 4 slaapkamers, luxe badkamer en privacybiedende achtertuin op zonzijde.

  • Te koop: Lucas van Hauthemlaan 2 te Nuenen

Op hoekperceel gelegen, grootse vrijstaande bungalow met riante woonkamer, luxe keuken, werkkamer, 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, royale carport en fraai aangelegde tuin.

  • Te koop: 't Holtje 66 te Helden

Op fraaie woonlocatie met vrij en panoramisch uitzicht,vrijstaande villa met vijf slaapkamers, twee badkamers, werkkamer op de begane grond, multifunctioneel bijgebouw c.q. garage met overkapping en achtertuin op zonzijde.

  • Te koop: Deurhof 5 te Waalre

Op hoekperceel in gewilde woonwijk gelegen, vrijstaande woonboerderij met vijf slaapkamers, twee badkamers, twee garages, tuin met buitenzwembad en bijgebouw.

  • Te koop: Burgemeester Krollaan 60C te Helmond

In villawijk op hoekperceel gelegen, vrijstaande villa met multifunctioneel bijgebouw inclusief garage, vijf slaapkamers, twee badkamers, riant souterrain en achtertuin op zonzijde met buitenzwembad.

  • Te huur: Varkensmarkt 22A te Hilvarenbeek

In historisch pand op centrumlocatie gelegen, in 2018 gerealiseerd uniek appartement met optimaal lichtinval en hoge plafonds, een slaapkamer, nieuwe keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats.

  • Te huur: Varkensmarkt 22B te Hilvarenbeek

In historisch pand op centrumlocatie gelegen, in 2018 gerealiseerd uniek appartement met kapconstructie in het zicht, een slaapkamer, nieuwe keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats.

  • Te koop: Houtens 9 te Son en Breugel

Op gewilde woonlocatie gelegen, vrijstaande langgevelboerderij met grootse multifunctionele hobby-/werkruimte, meer dan voldoende slaapkamers en twee badkamers op royaal perceel met achtertuin op zonzijde.

  • Te koop: Udinestraat 45 te Eindhoven

Aan verkeersluw plein gelegen, instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers en vernieuwde badkamer op de verdieping.