Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden:  

  • Te koop: Johan de Wittlaan 4 te Eindhoven - Karpen

Op top-woonlocatie in villawijk gelegen, vrijstaande villa met dubbele inpandige garage, drie slaapkamers met badkamers op begane grond en twee slaapkamers op verdieping, geheel nagenoeg in originele staat, op fraai en vrijgelegen perceel van 1260 m2.

  • Te koop: Koudenhovenseweg Noord 1 te Eindhoven - Karpen

Op gewilde woonlocatie gelegen, vrijstaande en grootse split-level villa met dubbele inpandige garage en aangelegde tuin op zonzijde, heerlijk en sfeervol familiehuis, uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

  • Te koop: Ministerlaan 55 te Eindhoven - Koudenhoven

Aan het Wandelpark Eckart zijde gelegen, riante en onderkelderde split-level villa met inpandige dubbele garage, sfeervolle woonkamer met uitgebouwde serre, vier slaapkamers in combinatie met twee badkamers en achtertuin op zonzijde, opvallend grote woning met circa 450 m2 woonoppervlakte!!

  • Te koop: Heuvelseweg 24 te Hoogeloon - buitengebied

In het buitengebied van Hoogeloon-Bladel, op uniek en vrijgelegen perceel van meer dan 1 hectare, op 5 autominuten van de snelweg A67 en op 20 autominuten van vliegveld Eindhoven gelegen, in 2004 fors aangebouwde en compleet gemoderniseerde villa van indrukwekkende grootte.

  • Te koop: Apostelweg 5 te Griendtsveen - Horst aan de Maas

Landelijk en vrij wonen op circa 20 autominuten van Helmond en Venlo gelegen, vrijstaand authentiek en sfeervol woonhuis (1900) met groots multifunctioneel bijgebouw c.q. werk-/hobbyruimte/garage (1986) en tuin rondom, ideaal voor gezin met kinderen in combinatie wonen - werken.

  • Te koop: Heuvel 2F en Heuvel 2G te Lieshout - centrum

In het historische raadhuis gelegen, recent opgeleverde nieuwbouw appartementen met berging en balkon, instapklaar en direct te bewonen, inclusief luxe keuken, luxe badkamer, afwerking wanden, vloeren en plafonds.

  • Te koop: Meeslaan 2 te Best - Koekoeksbos

In bosrijke villawijk, op privacy biedend en riant hoekperceel Meeslaan - Arnold P. Nosseklaan gelegen, de allermooiste villa van Best! Met geheel onderkelderd studio-appartement, dubbele inpandige garage, buitenzwembad en parkachtige, magnifieke tuin rondom. 

  • Te koop: Kerkstraat 1 te Leende - centrum

Met alle dagelijkse voorzieningen op wandelafstand gelegen, nog te bouwen, nog in te delen en nog af te werken nieuwbouw penthouse, energielabel A+++!!, gelegen in kleinschaling appartementencomplex op de 2e verdieping met balkon én op de 3e verdieping dakterras inclusief twee eigen parkeerplaatsen en eigen berging, oplevering 3e kwartaal 2024. 

  • Stille verkoop: Lijsterlaan te Lieshout - villabos Molenheide  

Dit adembenemende object – met oprijlaan, verwarmd buitenzwembad, buitenwellness, drie riante leefetages, omringd door een ware bostuin – verdient het predicaat landgoed. Licht, lucht, ruimte, hoogte, duurzaam, groen, hoogwaardige luxe, internationale allure, hypercomfort en actuele domoticatechnologie; we zouden er niet over uitgepraat raken. Erover praten doen we daarom niet. Dit is geen object om regulier op de woningmarkt aan te bieden. Dit is wél een kans uit duizenden die slechts weinigen gegeven wordt. Om dit ensemble compleet te kunnen ondergaan, ervaren en beleven, volstaat uitsluitend een persoonlijke rondleiding op uitnodiging. 

  • Te huur: Gerwenseweg 8 te Nuenen - nabij molen Roosdonck

In het buitengebied van Nuenen, richting Gerwen gelegen, nieuw gebouwde, vrijstaande woning met panoramisch uitzicht over landerderijen, met luxe keuken, twee royale slaapkamer en luxe complete badkamer, per direct te bewonen.