Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop of te huur worden aangeboden: 

 

  • Te koop: Molenheide 20 te Lieshout

In de Lieshoutse bossen met optimale privacay gelegen, grootse, nog te moderniseren villa met dubbele inpandige garage, inpandig zwembad, bijgebouw en bostuin rondom. 

  • Te koop: Onrooi 2 te Boxtel

Gerenoveerde langgevelboerderij met vrijstaand gastenverblijf, garage en paardestallen, met panoramisch uitzicht over de landerijen op perceel van meer dan 11.000 m2.  

  • Te koop: Rene Smeetsstraat 22 te Valkenswaard

In nieuwbouwwijk gelegen, grootse twee-onder-een-kap woning met vrijstaande garage, inclusief kwalitatief hoogwaardige woonkeuken en badkamer, vloerafwerking nog naar eigen inzicht in te vullen, per direct beschikbaar. 

  • Te koop: Duke Ellingtonlaan 13 te Eindhoven - Amerikaanse wijk

Aan het water in gewilde Amerikaanse wijk gelegen, perfekt onderhouden en instapklare vrijstaande bungalow met complete, luxe keuken, drie slaapkamers en luxe badkamer.

  • Te koop: Boslaan 15 te Mierlo

In bosrijke omgeving op prachtig mooie woonlocatie gelegen, exclusieve villa met dubbele inpandige garage en zeldzaam mooie tuin rondom met groots bijgebouw, geheel uitgevoerd en afgewerkt met duurzaam en hoogwaardig materiaalgebruik.

  • Te koop: Mackaylaan 38 te Eindhoven

Op top-woonlocatie in gewilde woonwijk Koudenhoven gelegen, ruime en degelijk gebouwde twee onder een kap woning met inpandige garage en aangelegde tuin, naar eigen wensen en eisen te moderniseren.

  • Te Koop: Broederwal 19 te Helmond - Brandevoort

Aan de rand van de Veste gelegen, met vrij uitzicht naar de Ecozone, instapklare en opvallend luxe afgewerkte woning met Poggenpohl woonkeuken, sfeervolle woonkamer, vier ruime slaapkamers, complete badkamer, extra garderobekamer, achtertuin op zonzijde en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein, circa 700 m3 inhoud over 5 woonlagen!

  • Te huur: Van Homberghgaarde 20 te Nuenen

Aan rustige straat in Nuenen Oost gelegen, instapklare, geschakelde bungalow met eigen parkeerplaats, inpandige garage, ruime woonkamer met veel lichtinval en parketvloer met oppervlakte van circa 50 m², complete vernieuwde keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, vernieuwde, luxe badkamer en toilet alsmede aangelegde achtertuin op het zuidoosten. 

  • Te koop: Kesselseweg 7 te Helden

Riant, onderkelderd en charmante familie-villa met inhoud van circa 3000 m3 met vrijstaande orangerie en volwassen en magnifieke parktuin op een perceel van circa 1.25 hectare.