Binnenkort in de verkoop / verhuur

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

 • Te koop: Luikerweg 81 A te Valkenswaard

Op loopafstand van het centrum gelegen, unieke, moderne, vrijstaande villa met uitzonderlijk veel daglicht, luxe leefkeuken, werkkamer, 2 slaapkamers, 2 luxe badkamers en volwassen en privacybiedende achter- en zijtuin.

 • Te koop: Hazenhei 6 te Veldhoven

Op fraaie woonlocatie gelegen, uitstekend afgewerkte 2-1 kapwoning met vrijstaande garage, moderne leefkeuken, 4 slaapkamers, luxe badkamer en privacybiedende achtertuin op zonzijde.

 • Te koop: Lucas van Hauthemlaan 2 te Nuenen

Op hoekperceel gelegen, grootse vrijstaande bungalow met riante woonkamer, luxe keuken, werkkamer, 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, royale carport en fraai aangelegde tuin.

 • Te koop: Burgemeester Krollaan 60C te Helmond

In villawijk op hoekperceel gelegen, vrijstaande villa met multifunctioneel bijgebouw inclusief garage, vijf slaapkamers, twee badkamers, riant souterrain en achtertuin op zonzijde met buitenzwembad.

 • Te huur: Varkensmarkt 22A te Hilvarenbeek

In historisch pand op centrumlocatie gelegen, in 2018 gerealiseerd uniek appartement met optimaal lichtinval en hoge plafonds, een slaapkamer, nieuwe keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats.

 • Te huur: Varkensmarkt 22B te Hilvarenbeek

In historisch pand op centrumlocatie gelegen, in 2018 gerealiseerd uniek appartement met kapconstructie in het zicht, een slaapkamer, nieuwe keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats.

 • Te koop: Molenveste 11 te Sint-Oedenrode

Nabij het centrum gelegen, op tweede verdieping gelegen 4-kamer appartement met complete keuken en badkamer, balkon op zonzijde en afgesloten garagebox in het souterrain.

 • Te koop: Fazantlaan 31 te Leende

Op fraaie woonlocatie gelegen, luxe, vrijstaande villa met wellness-ruimte, binnenzwembad, garage, royale slaapkamers, twee badkamers en privacybiedende achtertuin op zonzijde.

 • Te koop: Paukenstraat 26 te Eindhoven

In jonge woonwijk gelegen, twee-onder-een kapwoning in jaren '30 stijl met luxe, complete keuken en badkamer en privacybiedende zijtuin op zonzijde.

 • Te koop: Zilverzand 33 te Oirschot

Op loopafstand van het centrum van Oirschot gelegen, exclusieve villa met luxe woonkeuken, complete badkamer, vijf slaapkamers, vrijstaande garage en en fraai aangelegde achtertuin.

 • Te koop: Van Homberghgaarde 18 te Nuenen

In gewilde woonwijk in Nuenen-Oost aan rustige straat gelegen, geschakelde bungalow met inpandige garage, complete keuken, woonkamer met veel lichtinval, twee slaapkamers en vernieuwde badkamer alsmede achtertuin op het zuidoosten.

 • Te koop: Ree 151 te Veldhoven

Op hoekperceel gelegen, opmerkelijke en imposante vrijstaande villa met buitenzwembad, ensemble van grote klasse qua architectuur, grootte, algehele sfeer, zeldzaam mooie materialen en perfect afgewerkt, exclusieve prijssegment.

 • Te koop: Kosmoslaan 11 te Eindhoven 

Op unieke woonlocatie aan beschermd natuurgebied Dommeldal gelegen, grootse vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en magnifieke tuin met buitenzwembad, energielabel A!