BINNENKORT IN DE VERKOOP / VERHUUR & WACHTLIJST IN VERKOOPNAME 

Onderstaande woningen worden momenteel verkoop- en verhuur klaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop / te huur worden aangeboden. Tot en met oktober 2023 richten wij onze aandacht geheel op de woningen van onze opdrachtgevers die wij momenteel reeds in verkoopportefeuille hebben. Daarna zijn wij gaarne bereid om woningen van nieuwe opdrachtgevers in verkoop te nemen.

 

 • Te koop: Rederijklaan 34 te Mierlo - bosrand Mierlo/Geldrop

Op 100% vrije en groene woonlocatie gelegen, recent compleet gemoderniseerde en verduurzaamde vrijstaande bungalow met inpandige garage voor meerdere auto's en parkachtige tuin met buitenzwembad met bijgebouw/poolhouse. De allermooiste woning met het allerhoogste afwerkingsniveau in Mierlo en verre omgeving, zeldzaam exemplaar!! Exclusieve prijsklasse.

  

 • Te koop: Reigerlaan 1 te Lieshout - villabos Molenheide

 Compleet en recent verduurzaamde, instapklare en luxueuze semi-bungalow op bosperceel van 7600 m2 met circa 400 m2 woonoppervlakte, voorzien van twee keukens, drie badkamers en acht slaap-/werkkamers in combinatie met vrijstaand geïsoleerd bijgebouw, voor de echte natuurliefhebber die met 100% privacy wil wonen!

 

 • Te koop: Geldropse Ventweg 6 te Helmond - dorpsrand Mierlo

Nabij het Eindhovens kanaal en de sportvelden gelegen, in 2013 gebouwde vrijstaande villa met binnenzwembad, ouderslaapkamer met garderobekamer en complete, luxe badkamer op de begane grond, drie (tot vijf) riante slaapkamers op de verdieping met 2e badkamer, volwassen voor- en achtertuin met bijgebouw/schop en carport op een perceel van bijna 4000 m2.

  

 • Te koop: Borchmolendijk 31 te Sint-Oedenrode - centrumlocatie aan de Dommel

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op groots vrijgelegen perceel van 4910 m², compleet gerenoveerd gemeentelijke monument, bijzondere villa qua locatie en architectuur, circa 3.80 m hoge plafonds op de begane grond, optimaal woongenot middels gegarandeerd aangenaam en constant binnenklimaat 365 dagen per jaar in combinatie met 100% gefilterde lucht aan- en afvoer.

 

 • Te koop: Opera 94 te Eindhoven - Amerikaanse wijk

Op de hoek Scott Joplinlaan - Opera gelegen, de allergrootste woning in de Amerikaanse wijk!!! Geheel onderkelderde villa met dubbele inpandige garage, met ouderslaapkamer en badkamer als ook twee extra werkkamers op de begane grond, vier riante slaapkamers met 2e badkamer op de verdieping en multifunctioneel souterrain met tuin rondom. Ideaal voor grotere gezinnen met kinderen en/of kantoor/praktijk/webwinkel aan huis!

 

 • Te huur: Gerwenseweg 8 te Nuenen - voorbij molen de Roosdonck

Op prachtig perceel in buitengebied tussen Gerwen en Nuenen gelegen, nieuw gebouwde en recent opgeleverde, vrijstaande woning met complete, luxe keuken met aansluitend bijkeuken, tweetal slaapkamers en luxe badkamer op de eerste verdieping.

 

 • Te koop: Kurversweg 3 te Meijel - centrum 

Op parkachtig en vrijgelegen perceel met oppervlakte van 1275 m2, tegen de rand van het dorpscentrum gelegen met alle dagelijkse voorzieningen, vrijstaande en degelijk gebouwde villa met dubbele inpandige garage, slaapkamer en badkamer op de begane grond, twee á drie flinke slaapkamers met 2e badkamer op de verdieping.

 

 • Te koop/te huur: Markt 28-A te Eersel - centrum 

In 2018 nieuw opgeleverd, instapklare en luxe afgewerkt 4-kamer appartement op de begane grond gelegen, met complete luxe leefkeuken met inbouwapparatuur aan de voorzijde, ruime living met pantry en gashaard aan de achterzijde, twee ruime slaapkamers met luxe badkamer, gezamenlijke tuin, twee terrassen als ook eigen berging en twee privé parkeerplaatsen op afgesloten terrein.

 

 • Te koop: vrije bouwkavels, nabij Eindhoven

Schrijf u alvast in voor een beperkt aantal, vrij te bebouwen bouwkavels, in het groen gelegen met perceelgroottes vanaf 2500 m2.

 

 • Te koop: Javalaan te Eindhoven - Residence De Karpen 

Met recht, op één van de allermooiste woonlocaties in Eindhoven gelegen, worden in dit bijzondere appartementencomplex regelmatig diverse luxe appartemente aangeboden in het hoge en het exclusieve koopsegment. Naast optimale privacy, beoogt Residence De Karpen alle eigenaren, een aangenaam en veilig wooncomfort te bieden. Bewoners kunnen gebruik maken van diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte, tennisbaan en de dagellijkse aanwezigheid van een huismeester. Tevens is het heerlijk wandelen en vertoeven in de parkachtige tuin rondom het complex.

 

 • Stille verkoop: Lijsterlaan te Lieshout - villabos Molenheide  

Dit adembenemende object – met oprijlaan, verwarmd buitenzwembad, buitenwellness, drie riante leefetages, omringd door een ware bostuin – verdient het predicaat landgoed. Licht, lucht, ruimte, hoogte, duurzaam, groen, hoogwaardige luxe, internationale allure, hypercomfort en actuele domoticatechnologie; we zouden er niet over uitgepraat raken. Erover praten doen we daarom niet. Dit is geen object om regulier op de woningmarkt aan te bieden. Dit is wél een kans uit duizenden die slechts weinigen gegeven wordt. Om dit ensemble compleet te kunnen ondergaan, ervaren en beleven, volstaat uitsluitend een persoonlijke rondleiding op uitnodiging

 

 • Stille verkoop: nabij Markt te Waalre dorp - centrum 

Luxueus, instapklaar 3-kamer appartement op de eerste verdieping met balkon op het zuiden, berging en parkeerplaats, energielabel A!!