Cato Makelaars ontvangt Qualis label

 

Qualis

www.Qualis.nl

 

Cato Makelaars BV voert het exclusieve Qualis label in de regio Eindhoven en omgeving. Binnen de makelaardij is dit label toegekend aan circa 45 (van de ruim 2800) NVM makelaars in Nederland en wordt het gezien als een kwaliteitskeurmerk. Aan het Qualis label herkent u gerenommeerde NVM makelaars met een brede expertise in het midden- en het hogere segment. Wij zijn ervan overtuigd dat dit samenwerkingsverband een uitstekende investering is om onze dienstverlening te optimaliseren, uw belangen maximaal te behartigen en de kans op een succesvolle transactie te vergroten. 

De ontwikkelingen op de woningmarkt vragen om een flexibele en doordachte verkoopstrategie. Voor verkoop van het midden- en het hogere prijssegment is veel meer nodig dan alleen een plaatsing op de reguliere woningsites. Qualis NVM makelaars maken gebruik van gezamenlijke actieve marketing bij verkoopbemiddeling en geloven in een optimale presentatie van de woning maar ook in de gerichte inzet van de volgende marketingtools:


1: Qualis Magazine (4 edities per jaar)

Dit door Cato Makelaars gepersonaliseerde, lifestyle magazine wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd. Alle 45 Qualis makelaars in Nederland selecteren 4 x per jaar minimaal 300 adressen per editie, waar het Qualis Magazine in de brievenbussen van aspirant-kopers in de eigen regio bezorgd wordt. Op deze wijze komen de Qualis woningen gegarandeerd onder aandacht van de door de Qualis makelaars geselecteerde doelgroep. Daarnaast selecteren alle 45 Qualis makelaars 4 x per jaar minimaal 50 adressen per editie, waar Qualis Magazine op de diverse publieke leestafels komt te liggen. Uiteraard wordt naar een ieder die contact heeft met Cato Makelaars, een digitale uitvoering van het Qualis e-Magazine per mail verzonden. Klik op het onderstaande Qualis e-Magazine, op pagina 2 tot 7 zijn onder andere de diverse Cato woningen gepubliceerd.

Qualis Magazine Cato Makelaars


2: Qualis Gallery (2 edities per jaar)

Dit door Qualis uitgegeven glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina’s louter exclusief woningaanbod, welke 2 x per jaar wordt verzonden naar eigenaren die hun woning op dat moment te koop hebben staan in het midden- en hoger segment door het gehele land. Het Qualis aanbod komt op het juiste moment onder de aandacht van de mogelijke toekomstige aspirant-kopers. Uiteraard wordt naar een ieder die contact heeft met Cato Makelaars, een digitale uitvoering van de Qualis e-Gallery per mail verzonden. Klik op de onderstaande Qualis e-Gallery, op pagina 96 tot 102 zijn onder andere de diverse Cato woningen gepubliceerd.

Qualis Gallery Cato Makelaars 

 

3: Qualis International: Luxury Real Estate

Het woningaanbod wordt buiten de eigen websites, www.catomakelaars.nl en www.qualis.nl, indien gewenst, ook middels een unieke video op de internationale website www.LuxuryRealEstate.com getoond aan meer dan 2 miljoen (inter-)nationale en unieke bezoekers per maand. Ook in Nederland zijn er vele exclusieve woonobjecten die in potentie interessant zijn voor buitenlandse gegadigden. Soms als belegging (gericht op verhuur), soms als hoofdverblijf of als tweede woning. Qualis International speelt hier actief op in door op doeltreffende wijze deze objecten internationaal te presenteren aan een zeer grote doelgroep. Hierdoor ontstaat een maximale krachtenbundeling van het grootste platform wereldwijd Luxury Real Estate en de Nederlandse marktleider in het midden- en hogere segment Qualis.
Wij zijn zeer verheugd en trots om bovenstaande aan u mede te delen. Indien u meer informatie wenst, dan vernemen wij uiteraard graag van u. Ons telefoonnummer is 040 - 29 00 620. 

 

 

best Running shoes brandNike Shoes