Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Stille verkoop Nuenen   Sint-Oedenrode stille verkoop

Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 998 m²
Gebruiksoppervlakte hoofdfunctie: ca. 400 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: ca. 35 m²
Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte: ca. 6 m²
Inhoud woning incl. 2e wonining c.q. gastenverblijf c.q. praktijkruimte: ca. 1360 m³
 

Op rustige woonlocatie in Westerhoven - Bergeijk gelegen, grootse, sfeervolle villa met riante Z-vormige woonkamer met oppervlakte van circa 60 m², luxe woonkeuken (vernieuwd in 2011) met oppervlakte van circa 32 m², vijf slaapkamers en luxe, complete badkamer. Links van de villa is een extra woning c.q. gastenverblijf c.q. praktijkruimte met eigen 2e entree, welke voorheen in gebruik was als artsenpraktijk in combinatie met wellness- & beautycentrum. Op eenvoudige wijze is dit gedeelte om te bouwen ten behoeve van eigen beroep/bedrijf aan huis, danwel bij het woonhuis te betrekken voor bijvoorbeeld inwonende ouders, kinderen met zorgbehoefte, etc.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

De villa is compleet verbouwd en gemoderniseerd in 2006, de vrijstaande dubbele garage is gebouwd in 2006, de parkachtige tuin rondom is onder architectuur aangelegd vanaf 2007.

Klik hier voor meer informatie.

 Stille verkoop Nuenen  

 

 Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 1040 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 295 m²
Woonoppervlakte garage/bijgebouw: ca. 85 m²
Inhoud woning: ca. 900 m³
Inhoud garage/bijgebouw: ca. 265 m³
Totale inhoud: ca. 1165 m³

Op uitstekende woonlocatie, aan fraaie bomenlaan, tussen Eindhoven en centrum Nuenen gelegen, recent nieuw gebouwde, vrijstaande villa met garage c.q. bijgebouw, met riante woonkamer, opp. ca. 68 m² met brede gashaard-partij en optimaal lichtinval middels plafondhoge raampartijen aan drie zijden, woonkeuken opp. ca. 38 m², bijkeuken met douchegelegenheid en extra tuin- / slaapkamer op de begane grond, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers op de eerste verdieping, riante kap verdieping met mogelijkheid extra slaapkamer en circa 24 meter diepe, fraai aanlegde tuin met optimale privacy.

Klik hier voor meer informatie.