Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Sint-Oedenrode stille verkoop

 

Stille verkoop eindhoven

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa inclusief garage: ca. 530 m² 
Inhoud villa inclusief garage: ca. 2500 m³

In 2006 compleet verbouwde en gemoderniseerde, gemeentelijke monumentale villa. Aan een tak van de Dommel, op zichtlocatie nabij de Hambrug en de Markt gelegen, de allermooiste villa van Sint-Oedenrode 'Huize De Kolk' met magnifiek aangelegde tuin rondom.

Klik hier voor meer informatie.

 

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 671 m²
Woonoppervlakte: ca. 293 m²
Inhoud woning incl. garage en souterrain: ca. 1287 m³


Aan rustige straat gelegen, moderne villa met inhoud van maar liefst ca. 1300 m³, complete luxe woonkeuken, bijkeuken, garage, extra werkkamer, slaapkamer én badkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, 2e badkamer en fraai aanlegde tuin rondom. Opmerkelijke grote woning, optimaal woongenot middels indeling woning en gebruik duurzame materialen.

 

   
Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 4963 m²
Inhoud hoofdgebouw: ca. 1000 m³
Inhoud bijgebouw/dubbele garage: ca. 500 m³


Op fraaie woonlocatie, nabij dorpscentrum gelegen, unieke woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw en vrij gelegen, privacy biedende achtertuin met zwembad op zonzijde.

Klik hier voor meer informatie.