Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Nederweert stille verkoop   Sint-Oedenrode stille verkoop

 

Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 8409 m² 
Gebruiksoppervlakte woonboerderij: circa 222 m²
Gebruiksoppervlakte 2e boerderij: circa 231 m² 
Totale gebruiksoppervlakte: circa 453 m²
Inhoud woonboerderij: circa 850 m³
Inhoud 2e boerderij: circa 840 m³
Inhoud woonboerderij en 2e boerderij: circa 1690 m³

Op circa 30 autominuten van centrum én vliegveld Eindhoven en op circa 20 autominuten van centrum Roermond, aan de dorpsrand van Nederweert, in rustige, karakteristieke woonomgeving gelegen, dubbele woonboerderij met binnentuin, een aangelegde vrijgelegen achtertuin met overdekt buitenzwembad, bosperceel, achtergelegen weiland met paardenstalling (2015) op een perceel van circa 8500 m². Fraai, luxe en comfortabel geheel met vrij uitzicht en optimaal privacy biedend aan de achterzijde!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

De villa is compleet verbouwd en gemoderniseerd in 2006, de vrijstaande dubbele garage is gebouwd in 2006, de parkachtige tuin rondom is onder architectuur aangelegd vanaf 2007.

Klik hier voor meer informatie.

 

Stille verkoop Nuenen

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 4963 m²
Gebruiksoppervlakte woonboerderij: circa 240 m²
Gebruiksoppervlakte bijgebouw dubbele garage: circa 85 m²
Inhoud woonboerderij: circa 950 m³
Inhoud bijgebouw dubbele garage: circa 365 m³

Op circa 25 autominuten van Roermond en op circa 30 autominuten van vliegveld Eindhoven, in unieke, groene woonomgeving in het buitengebied van Nederweert, aan rustige, karakteristieke landweg gelegen, in 1991/2002 gebouwde langgevelboerderij met vrijstaand bijgebouw c.q. dubbele garage, magnifieke tuin rondom met rond buitenzwembad, achtergelegen bostuin op perceel van circa 5000 m² groot.

Fraai geheel met vrij uitzicht aan de voorzijde en optimaal privacy biedend aan de achterzijde, alle seizoenen mooi!

Klik hier voor meer informatie.

 

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 1040 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 295 m²
Woonoppervlakte garage/bijgebouw: ca. 85 m²
Inhoud woning: ca. 900 m³
Inhoud garage/bijgebouw: ca. 265 m³
Totale inhoud: ca. 1165 m³

Op uitstekende woonlocatie, aan fraaie bomenlaan, tussen Eindhoven en centrum Nuenen gelegen, recent nieuw gebouwde, vrijstaande villa met garage c.q. bijgebouw, met riante woonkamer, opp. ca. 68 m² met brede gashaard-partij en optimaal lichtinval middels plafondhoge raampartijen aan drie zijden, woonkeuken opp. ca. 38 m², bijkeuken met douchegelegenheid en extra tuin- / slaapkamer op de begane grond, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers op de eerste verdieping, riante kap verdieping met mogelijkheid extra slaapkamer en circa 24 meter diepe, fraai aanlegde tuin met optimale privacy.

Klik hier voor meer informatie.

 Stille verkoop eindhoven

   

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 451 m²
Inhoud villa: ca. 646 m³ 
Inhoud bijgebouw: ca. 172 m³ 
Totale inhoud: ca. 818 m³ 
 

Op fraaie woonlocatie, nabij Genderpark en nabij stadscentrum gelegen, unieke villa met geheel eigen identiteit, met lichte en royale woonkamer met tuinkamer, vernieuwde, luxe, complete eetkeuken van alle gemakken voorzien, 3 royale slaapkamers en werkkamer op de begane grond, fraaie volwassen achtertuin op het zuidoosten en nieuw gebouwd, onderkelderd, multifunctioneel bijgebouw.