Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Stille verkoop Best   Sint-Oedenrode stille verkoop

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte landhuis: circa 3455 m², nog exact in te meten
Gebruiksoppervlakte landhuis: circa 465 m²
Inhoud landhuis: circa 1635 m³
 

Op loopafstand van het dorpscentrum en op fietsafstand van de Parade in Den Bosch, instapklaar, sfeervol en groots familiehuis met charmante binnenplaats op historische locatie en met behoud van vele authentieke details. Oorspronkelijk gebouwd rond 1400 als buitenplaats nabij kasteel Maurick voor de schepenen (openbare bestuurders) van Den Bosch. Met een aparte oprijlaan via de Kleine Gent en met een opmerkelijk diepe, volwassen achtertuin.

Buitenplaats Couwenberg is een charmant en riant landhuis zonder monumentale status, met behoud van vele authentieke elementen: vestibule c.q. ontvangsthal, zitkamer, eetkamer, woonkamer/bibliotheek, woonkeuken en aangebouwde orangerie c.q. tuinkamer, via steektrap naar verdieping met zes slaapkamers, twee badkamers en grootse zolderverdieping tot in de nok.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

Klik hier voor meer informatie.

 Stille verkoop Best  

 Stille verkoop Nuenen

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 2400 m²
Woonoppervlakte inclusief garage: ca. 580 m²
Inhoud inclusief garage: ca. 2225 m³
 

In bosrijke villawijk Koekoeksbos, op uniek hoekperceel Meeslaan - Arnold P. Nosseklaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en op circa 10 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, de allermooiste villa van Best! Nieuw gebouwd in 2006, geheel onderkelderd, met dubbele garage, buitenzwembad en parkachtige, magnifieke tuin rondom.

Opmerkelijke villa qua locatie, architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling, domotica en gebruik hoogwaardige materialen in combinatie met optimaal isolatiepakket en climate control.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

  

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 1143 m²
Woonoppervlakte woning inclusief garage: ca. 265 m²
Inhoud woning inclusief garage: ca. 905 m³

Nabij het dorpsplein én tevens aan de dorpsrand, op de allermooiste locatie in Gerwen gelegen, perfect onderhouden, vrijstaande, luxe villa met vrijstaande garage, royale hal, riante woonkamer, opp. ca. 50 m² met optimaal lichtinval, luxe woonkeuken, opp. ca. 26 m² met magnifiek uitzicht naar achtertuin, bijkeuken, werk-/slaapkamer, ouderslaapkamer en complete, luxe badkamer op de begane grond, vier royale slaapkamers en luxe 2e badkamer op 1e verdieping en in 2008 opnieuw aangelegde achtertuin met zwembad, loungeterras, tuinhuis en boomgaard.

Instapklare, knappe en duurzame villa met opmerkelijk veel lichtinval en magnifieke achtertuin. Bijzonder comfortabele woning door vriendelijke architectuur in combinatie met hoogwaardig afwerkingsniveau en optimaal isolatiepakket! Indien gewenst, inclusief meubels, stoffering e.d.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

     

Stille verkoop Westerhoven

 

   Stille verkoop Nuenen
Hoger en exclusieve prijssegment
 
Residence de Karpen aan de Javalaan te Eindhoven is met recht één van de allermooiste woonlocaties in Nederland. Het door architect Van de Pauwert ontworpen appartementencomplex, bevat circa 2.5 hectare grond inclusief de parkachtige tuin rondom. Door de juiste combinatie van locatie, architectuur, indeling, materiaalgebruik en tuinaanleg, is het in 1989 opgeleverde complex, een ultieme plek om te wonen en te recreëren, voor jong en oud. In deze schitterende woonomgeving, zijn 35 luxe koopappartementen in het hogere en exclusieve segment gevestigd.

Cato Makelaars biedt diverse luxe appartementen te koop aan in dit bijzondere complex. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters RMT van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie.

   Hoger prijssegment
Perceelsoppervlakte: 1040 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 295 m²
Woonoppervlakte garage/bijgebouw: ca. 85 m²
Inhoud woning: ca. 900 m³
Inhoud garage/bijgebouw: ca. 265 m³
Totale inhoud: ca. 1165 m³

Op uitstekende woonlocatie, aan fraaie bomenlaan, tussen Eindhoven en centrum Nuenen gelegen, recent nieuw gebouwde, vrijstaande villa met garage c.q. bijgebouw, met riante woonkamer, opp. ca. 68 m² met brede gashaard-partij en optimaal lichtinval middels plafondhoge raampartijen aan drie zijden, woonkeuken opp. ca. 38 m², bijkeuken met douchegelegenheid en extra tuin- / slaapkamer op de begane grond, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers op de eerste verdieping, riante kap verdieping met mogelijkheid extra slaapkamer en circa 24 meter diepe, fraai aanlegde tuin met optimale privacy.

Klik hier voor meer informatie.