Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Stille verkoop Eindhoven  

Stille verkoop Lissevenlaan 23, Waalre

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 548 m²
Woonoppervlakte: circa 340 m²
Inhoud: circa 1210 m³
 

Dit heerlijke familiehuis is gebouwd om flexibel te voldoen aan de zich steeds ontwikkelende wensen van een actief gezin. Naast een licht en ruimtelijk woongedeelte biedt dit pand een ruim souterrain en kantoorgedeelte met eigen sanitair en keuken. Deze ruimtes zijn naar wens multifunctioneel in te zetten, bijvoorbeeld als gastenverblijf of uitbreiding op het woonhuis. Ideaal voor gezinnen met een au pair of met gasten of familie die een langer bezoek brengen. Deze woning kan eenvoudig geschikt worden gemaakt als ‘kangoeroewoning’.

De living met hoogwaardige keuken, bar en open haard is dankzij de grote raampartijen en vides op speelse wijze verbonden met de entree en de vier slaapkamers op de bovenverdieping. De living is zo ontworpen dat elk gezinslid zijn eigen ‘ding’ kan doen en je tegelijkertijd steeds met elkaar in verbinding bent.

Klik hier voor meer informatie. 

 

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 7585 m² 
Woonoppervlakte villa: ca. 805 m²
Oppervlakte overige inpandige ruimten: ca. 72 m² 
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten: ca. 48 m²
Oppervlakte externe berging: ca. 25 m²
Totale oppervlakte: ca. 950 m²
Inhoud villa: ca. 1130 m³

Tegenover het lieflijke Kleinven ligt deze exclusieve villa, in een van de mooiste villawijken van Nederland (Elsevier 2019). De villa wordt omringd door eigen tuin en bos, en door gelijkgestemd woongenot in een groene en rustige setting.

De huidige bewoners hebben deze villa ruim twee decennia geleden laten ontwerpen met vooruitziende blik, door architect Joep Hertroijs die ook voor de villa ernaast tekende. Aan stijl en comfort deden zij absoluut geen concessies en duurzaamheid stond eveneens voorop bij de planontwikkeling. Daarmee is de familievilla haar tijd ver vooruit. Van het gehele ontwikkelings- en bouwproces zijn nog foto’s en een maquette beschikbaar, die goed de indeling en onder- en achterliggende vooruitstrevende techniek illustreren.

klik hier voor meer informatie.

 

 Stille verkoop Best  

 Stille verkoop Best

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 2400 m²
Woonoppervlakte inclusief garage: ca. 580 m²
Inhoud inclusief garage: ca. 2225 m³
 

In bosrijke villawijk Koekoeksbos, op uniek hoekperceel Meeslaan - Arnold P. Nosseklaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en op circa 10 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, de allermooiste villa van Best! Nieuw gebouwd in 2006, geheel onderkelderd, met dubbele garage, buitenzwembad en parkachtige, magnifieke tuin rondom.

Opmerkelijke villa qua locatie, architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling, domotica en gebruik hoogwaardige materialen in combinatie met optimaal isolatiepakket en climate control.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

  

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 3440 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 150 m²
Inhoud bungalow: ca. 580 m³

In het bosrijke villapark Koekoeksbos, op uniek hoekperceel aan de Arnold P. Nosseklaan en de Meeslaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en circa 10 autominuten van Eindhoven Airport en de Internationale school gelegen, vrijstaande bungalow met buitenzwembad, bijgebouw met carport en berging op riant perceel van 3440 m² en een woonoppervlakte van circa 165 m².

Het betreft een opmerkelijk, maar vooral unieke bungalow door opvallend veel lichtinval, onderscheidende architectuur van Gerrit Rietveld gelegen op een uitzonderlijk fraaie locatie. Enigszins bescheiden aan de buitenzijde, echter met een verrassende en vooral praktische en originele indeling aan de binnenzijde en een optimale privacy biedende tuin rondom.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

     

Stille verkoop Nuenen

   Sint-Oedenrode stille verkoop

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 1040 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 295 m²
Woonoppervlakte garage/bijgebouw: ca. 85 m²
Inhoud woning: ca. 900 m³
Inhoud garage/bijgebouw: ca. 265 m³
Totale inhoud: ca. 1165 m³

Op uitstekende woonlocatie, aan fraaie bomenlaan, tussen Eindhoven en centrum Nuenen gelegen, recent nieuw gebouwde, vrijstaande villa met garage c.q. bijgebouw, met riante woonkamer, opp. ca. 68 m² met brede gashaard-partij en optimaal lichtinval middels plafondhoge raampartijen aan drie zijden, woonkeuken opp. ca. 38 m², bijkeuken met douchegelegenheid en extra tuin- / slaapkamer op de begane grond, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers op de eerste verdieping, riante kap verdieping met mogelijkheid extra slaapkamer en circa 24 meter diepe, fraai aanlegde tuin met optimale privacy.

Klik hier voor meer informatie.

 

 Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Eindhoven stille verkoop    Stille verkoop Eindhoven

Hoger prijssegment

Isolatie: volledig en optimaal geïsoleerd, energielabel A++
Perceeloppervlakte: 1429 m²
Gebruiksoppervlakte hoofdfunctie wonen: circa 272 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele inpandige garage: circa 32 m²
Gebruiksoppervlakte houten tuinhuis: circa 6 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 304 m²
Inhoud bungalow inclusief dubbele inpandige garage: circa 1025 m³

Op één van de allermooiste locaties in Meerhoven aan de kanaaloever, op enkele autominuten van de Internationale School gelegen, energiezuinige A++, hoogwaardig en luxe afgewerkte, vrijstaande bungalow met dubbele inpandige garage op riant perceel van 1429 m² en totale woonoppervlakte van maar liefst circa 300 m²!

De bungalow biedt optimaal wooncomfort vanwege de combinatie van aardwarmte, plafond verwarming, plafond koeling, vloerverwarming, gefilterde lucht aan- en afvoer, grootte en indeling in combinatie met het hoogwaardige luxe afwerkingsniveau en een optimaal isolatiepakket.

Klik hier voor meer informatie.

 

Hoger en exclusieve prijssegment

 
Residence de Karpen aan de Javalaan te Eindhoven is met recht één van de allermooiste woonlocaties in Nederland. Het door architect Van de Pauwert ontworpen appartementencomplex, bevat circa 2.5 hectare grond inclusief de parkachtige tuin rondom. Door de juiste combinatie van locatie, architectuur, indeling, materiaalgebruik en tuinaanleg, is het in 1989 opgeleverde complex, een ultieme plek om te wonen en te recreëren, voor jong en oud. In deze schitterende woonomgeving, zijn 35 luxe koopappartementen in het hogere en exclusieve segment gevestigd.

Cato Makelaars biedt diverse luxe appartementen te koop aan in dit bijzondere complex. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters RMT van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie.