Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Sweenslag 14, Erp    

Hoger prijssegment


Perceeloppervlakte: 9390 m²
Woonoppervlakte woonboerderij: circa 537 m²
Totale oppervlakte: circa 568 m²
Inhoud woonboerderij  (conform meetcertificaat): circa 2210 m³
Woonoppervlakte bijgebouw c.q. gastenverblijf: circa 65 m²Inhoud bijgebouw  (conform meetcertificaat): circa 425 m³

Deze zeldzaam luxueuze woonboerderij mag met recht zeldzaam bijzonder en een heus paradijs worden genoemd. Aan werkelijk alles is gedacht en de afwerking is tot in de kleinste details.

De huidige eigenaar liet dan ook al zijn wensen en eisen terugkomen in dit domein: “Martien Bots van Bots Bouwgroep Deurne kon die perfect vertalen. Hij gaat ook ons volgende pand met ruimte voor paarden realiseren.”

Wat zullen zij het meeste missen? “De glazen gevel- en dakpartij aan de achterzijde. Of het nu zonnig is, stormt, onweert, regent of sneeuwt, het zicht is altijd mooi. Je hebt het gevoel alsof je in de natuur leeft. Je bent buiten terwijl je knus binnen bent. We hebben in 2019 door Rainforest Lighting complete tuin- en buitenverlichting laten ontwerpen en aanleggen. Ook ’s avonds is het uitzicht daardoor sprookjesachtig en romantisch.”

klik hier voor meer informatie.

 

 

Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 2753 m²
Woonoppervlakte woonboerderij: ca. 270 m²
Oppervlakte multifunctioneel bijgebouw: ca. 170 m²
Totale oppervlakte: ca. 440 m²
Inhoud villa en multifunctioneel bijgebouw: ca. 1620 m³

Op circa 20 autominuten van centrum Helmond en Weert, in unieke, groene woonomgeving aan de dorpsrand van Someren- Eind, aan rustige weg gelegen, in 2010 nieuw gebouwde rietgedekte woonboerderij met groots, multifunctioneel bijgebouw met vier-dubbele garage en fraai aangelegde tuin met overkapping, direct grenzend aan het buitengebied van Someren. 

Het betreft een opmerkelijke en knappe woonboerderij met een heel eigen identiteit op een unieke woonlocatie en met een subliem hoogwaardig afwerkingsniveau, woonbeleving en comfort. Zowel de woonboerderij als het multifunctionele bijgebouw zijn geheel in stijl en met klasse gebouwd met oog voor detail. Het geheel biedt een optimaal woongenot middels grootte, indeling en gebruik van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en een uitstekend isolatiepakket. 

klik hier voor meer informatie.

 Reigerlaan 1, Lieshout

   

Hoger prijssegment

Woonoppervlakte villa inclusief inpandige dubbele garage: circa 380 m²

Gebouwgebonden buitenruimte (overkappingen): circa 42 m²
Vrijstaand bijgebouw: circa 48 m²
Totale oppervlakte circa 470 m²
Inhoud villa exclusief bijgebouw: circa 1445 m³

De huidige bewoners hebben zes jaar geleden de gehele benedenverdieping, zowel binnen als buiten, tot werkelijk in kleinste details vernieuwd op moderne en eigentijdse wijze.

Ze gaan nu toch hun riante bosvilla verlaten om in Lieshout-dorp te gaan wonen. Hun villa komt daarmee beschikbaar voor een groot gezin met zowel binnen als buiten bijzonder veel ruimte voor elk familielid.

Dankzij de vele kamers en ruimte biedt deze bosvilla tal van mogelijkheden, van kantoor aan huis tot nanny-/zorg- of studenten-appartement met eigen opgang. De villa is levensloopbestendig, met de complete slaapkamer-suite met badkamer en extra brede loopdeuren op de begane grond.

Ook buiten zijn de mogelijkheden legio. De riante achtertuin biedt meer dan genoeg plaats voor bijvoorbeeld een tuinhuis, zwembad, speeltoestellen en/of trampoline, terwijl het bijgebouw - nu werkplaats en schuur - zich fraai kan laten ombouwen tot men cave of extra garage.

klik hier voor meer informatie.

 

 Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 504 m² 

Woonoppervlakte villa inclusief extra kantoor-/woonvleugel: ca. 302 m²
Oppervlakte multifunctioneel bijgebouw in spouq/garage: ca. 34 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten (overkapping & veranda): ca. 33 m²
Totale oppervlakte: ca. 368 m²
Inhoud villa inclusief multifunctioneel bijgebouw: ca. 1330 m³

De eigenaar geniet dagelijks volop van zijn huiselijke domein. Zijn wens is dat dat terecht komt bij een stel of gezin dat de privacy, knusheid, het afwerkingsniveau en royale ruimte compleet weet te waarderen: “Zoals ik dat zelf nog steeds doe. Ik vind het heerlijk om na een lange dag thuis te zijn en te ontspannen met mijn geliefde, familie en vrienden.”

Wat zal hij het meeste missen? “De centrale ligging. Ik ben zo in het Citycentrum en in Eindhoven, de andere kant op ben ik zo op de hei en in de bossen, en alles is dichtbij. En de privacy; ik zit vrij, kan hier wonen, werken, mensen ontvangen. Ik werk veel, ben veel onder de mensen. Als ik dan thuis kom, wil ik rust en complete privacy, ook al woon ik in een levendige en jonge woonwijk.”

Zijn eigen ontwerp is door een architect geheel conform het Bouwbesluit geadapteerd. De stijl bleef overeind: “Ik vind de jaren-dertig architectuur zo mooi, en dan met name de detaillering. Vandaar dus de metseldetails, grote overstekken, de zinken hemelwaterafvoeren, de ombouw rond de roosters naar de kelderramen, de hardstenen vensterbanken met opstaande randjes buiten, het opstapje in hetzelfde materiaal, het ovalen raam boven de voordeur.” Ook binnen is de stijl, een combinatie van knusse sfeer en glossy, consequent doorgevoerd.

Vanwege zijn nieuwe start is overname van diverse roerende goederen, zoals meubilair, entertainmentapparatuur en jacuzzi, zeer zeker bespreekbaar voor de huidige eigenaar. Hij wil zijn stijlvolle woning graag geheel instapklaar en direct bewoonbaar overdragen. Er is recent nog geïnvesteerd in de afwerking tot in de puntjes; the finishing touch: “Ik zoek nieuwe bewoners die de multifunctionaliteit, de stijl, details en afwerking net zo bijzonder kunnen waarderen als ik.”

klik hier voor meer informatie.

 Stille verkoop Best  

 Stille verkoop Best

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 2400 m²
Woonoppervlakte inclusief garage: ca. 580 m²
Inhoud inclusief garage: ca. 2225 m³
 

In bosrijke villawijk Koekoeksbos, op uniek hoekperceel Meeslaan - Arnold P. Nosseklaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en op circa 10 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, de allermooiste villa van Best! Nieuw gebouwd in 2006, geheel onderkelderd, met dubbele garage, buitenzwembad en parkachtige, magnifieke tuin rondom.

Opmerkelijke villa qua locatie, architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling, domotica en gebruik hoogwaardige materialen in combinatie met optimaal isolatiepakket en climate control.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

  

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 3440 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 150 m²
Inhoud bungalow: ca. 580 m³

In het bosrijke villapark Koekoeksbos, op uniek hoekperceel aan de Arnold P. Nosseklaan en de Meeslaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en circa 10 autominuten van Eindhoven Airport en de Internationale school gelegen, vrijstaande bungalow met buitenzwembad, bijgebouw met carport en berging op riant perceel van 3440 m² en een woonoppervlakte van circa 165 m².

Het betreft een opmerkelijk, maar vooral unieke bungalow door opvallend veel lichtinval, onderscheidende architectuur van Gerrit Rietveld gelegen op een uitzonderlijk fraaie locatie. Enigszins bescheiden aan de buitenzijde, echter met een verrassende en vooral praktische en originele indeling aan de binnenzijde en een optimale privacy biedende tuin rondom.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

     

Stille verkoop Nuenen

   Sint-Oedenrode stille verkoop

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 1040 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 295 m²
Woonoppervlakte garage/bijgebouw: ca. 85 m²
Inhoud woning: ca. 900 m³
Inhoud garage/bijgebouw: ca. 265 m³
Totale inhoud: ca. 1165 m³

Op uitstekende woonlocatie, aan fraaie bomenlaan, tussen Eindhoven en centrum Nuenen gelegen, recent nieuw gebouwde, vrijstaande villa met garage c.q. bijgebouw, met riante woonkamer, opp. ca. 68 m² met brede gashaard-partij en optimaal lichtinval middels plafondhoge raampartijen aan drie zijden, woonkeuken opp. ca. 38 m², bijkeuken met douchegelegenheid en extra tuin- / slaapkamer op de begane grond, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers op de eerste verdieping, riante kap verdieping met mogelijkheid extra slaapkamer en circa 24 meter diepe, fraai aanlegde tuin met optimale privacy.

 

 Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Eindhoven stille verkoop    Stille verkoop Eindhoven

Hoger prijssegment

Isolatie: volledig en optimaal geïsoleerd, energielabel A++
Perceeloppervlakte: 1429 m²
Gebruiksoppervlakte hoofdfunctie wonen: circa 272 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele inpandige garage: circa 32 m²
Gebruiksoppervlakte houten tuinhuis: circa 6 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 304 m²
Inhoud bungalow inclusief dubbele inpandige garage: circa 1025 m³

Op één van de allermooiste locaties in Meerhoven aan de kanaaloever, op enkele autominuten van de Internationale School gelegen, energiezuinige A++, hoogwaardig en luxe afgewerkte, vrijstaande bungalow met dubbele inpandige garage op riant perceel van 1429 m² en totale woonoppervlakte van maar liefst circa 300 m²!

De bungalow biedt optimaal wooncomfort vanwege de combinatie van aardwarmte, plafond verwarming, plafond koeling, vloerverwarming, gefilterde lucht aan- en afvoer, grootte en indeling in combinatie met het hoogwaardige luxe afwerkingsniveau en een optimaal isolatiepakket.

Klik hier voor meer informatie.

 

Hoger en exclusieve prijssegment

 
Residence de Karpen aan de Javalaan te Eindhoven is met recht één van de allermooiste woonlocaties in Nederland. Het door architect Van de Pauwert ontworpen appartementencomplex, bevat circa 2.5 hectare grond inclusief de parkachtige tuin rondom. Door de juiste combinatie van locatie, architectuur, indeling, materiaalgebruik en tuinaanleg, is het in 1989 opgeleverde complex, een ultieme plek om te wonen en te recreëren, voor jong en oud. In deze schitterende woonomgeving, zijn 35 luxe koopappartementen in het hogere en exclusieve segment gevestigd.

Cato Makelaars biedt diverse luxe appartementen te koop aan in dit bijzondere complex. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters RMT van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie.

 

   

 

   
     

Running sneakersNIKE HOMME