Stille verkoop 

Sommige woning-eigenaren wensen hun bijzondere woning of appartement in de zogenaamde stille verkoop te plaatsen. Soms om redenen van privacy, soms ook om andere redenen. U zult deze woningen dan ook niet vinden op de diverse internetsites.

Bij een stille verkoop is met de opdrachtgevers afgesproken, dat wanneer de woning past in het zoekprofiel van een kandidaat koper en er persoonlijk contact is geweest met de verkopende makelaar, zij bereid zijn de woning open te stellen voor een bezichtiging en een eventuele bieding in overweging te zullen nemen. Er is dus een reële kans dat uw ideale woning wel te koop staat maar dat deze nog niet bij u bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een e-mail naar info@catomakelaars.nl

 

Moorvensedijk Nuenen    
     

Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 3145 m²
Woonoppervlakte landhuis: ca. 180 m²
Oppervlakte bijgebouwen (stallencomplex en vrijstaande garage): ca. 100 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten (overkapping): ca. 20 m²
Totale oppervlakte: ca. 332 m²
Inhoud woning exclusief bijgebouwen: ca. 700 m³

Moorvensedijk 4 is eigenlijk een compact landgoed, inclusief lange oprit, fraai aangelegde tuin, paardenwei, rijbak, vrijstaand stallencomplex en een vrijstaand bijgebouw t.b.v. opslag c.q. garage. Dankzij alle specifieke ruimte is het een ideaal complex voor dieren- en paardenliefhebbers.

De huidige eigenaren wonen er al enkele tientallen jaren met heel veel plezier. Het gezin heeft er alle ruimte voor bedrijf en hun aller paardenhobby. Toch zoeken ze een ander huis met meer ruimte en mogelijkheden voor het houden, trainen en rijden van hun paarden.

Dat de eigenaren een schildersbedrijf hebben, is goed te zien; zowel binnen als buiten zit alles professioneel in de verf en het buitenschilderwerk is zelfs afgelopen zomer nog gedaan. 

klik hier voor meer informatie.

 

 Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 504 m² 

Woonoppervlakte villa inclusief extra kantoor-/woonvleugel: ca. 302 m²
Oppervlakte multifunctioneel bijgebouw in spouq/garage: ca. 34 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten (overkapping & veranda): ca. 33 m²
Totale oppervlakte: ca. 368 m²
Inhoud villa inclusief multifunctioneel bijgebouw: ca. 1330 m³

De eigenaar geniet dagelijks volop van zijn huiselijke domein. Zijn wens is dat dat terecht komt bij een stel of gezin dat de privacy, knusheid, het afwerkingsniveau en royale ruimte compleet weet te waarderen: “Zoals ik dat zelf nog steeds doe. Ik vind het heerlijk om na een lange dag thuis te zijn en te ontspannen met mijn geliefde, familie en vrienden.”

Wat zal hij het meeste missen? “De centrale ligging. Ik ben zo in het Citycentrum en in Eindhoven, de andere kant op ben ik zo op de hei en in de bossen, en alles is dichtbij. En de privacy; ik zit vrij, kan hier wonen, werken, mensen ontvangen. Ik werk veel, ben veel onder de mensen. Als ik dan thuis kom, wil ik rust en complete privacy, ook al woon ik in een levendige en jonge woonwijk.”

Zijn eigen ontwerp is door een architect geheel conform het Bouwbesluit geadapteerd. De stijl bleef overeind: “Ik vind de jaren-dertig architectuur zo mooi, en dan met name de detaillering. Vandaar dus de metseldetails, grote overstekken, de zinken hemelwaterafvoeren, de ombouw rond de roosters naar de kelderramen, de hardstenen vensterbanken met opstaande randjes buiten, het opstapje in hetzelfde materiaal, het ovalen raam boven de voordeur.” Ook binnen is de stijl, een combinatie van knusse sfeer en glossy, consequent doorgevoerd.

Vanwege zijn nieuwe start is overname van diverse roerende goederen, zoals meubilair, entertainmentapparatuur en jacuzzi, zeer zeker bespreekbaar voor de huidige eigenaar. Hij wil zijn stijlvolle woning graag geheel instapklaar en direct bewoonbaar overdragen. Er is recent nog geïnvesteerd in de afwerking tot in de puntjes; the finishing touch: “Ik zoek nieuwe bewoners die de multifunctionaliteit, de stijl, details en afwerking net zo bijzonder kunnen waarderen als ik.”

klik hier voor meer informatie.

 

   Stille verkoop Best

Hoger prijssegment

Perceeloppervlakte: 2753 m²
Woonoppervlakte woonboerderij: ca. 270 m²
Oppervlakte multifunctioneel bijgebouw: ca. 170 m²
Totale oppervlakte: ca. 440 m²
Inhoud villa en multifunctioneel bijgebouw: ca. 1620 m³

Op circa 20 autominuten van centrum Helmond en Weert, in unieke, groene woonomgeving aan de dorpsrand van Someren- Eind, aan rustige weg gelegen, in 2010 nieuw gebouwde rietgedekte woonboerderij met groots, multifunctioneel bijgebouw met vier-dubbele garage en fraai aangelegde tuin met overkapping, direct grenzend aan het buitengebied van Someren. 

Het betreft een opmerkelijke en knappe woonboerderij met een heel eigen identiteit op een unieke woonlocatie en met een subliem hoogwaardig afwerkingsniveau, woonbeleving en comfort. Zowel de woonboerderij als het multifunctionele bijgebouw zijn geheel in stijl en met klasse gebouwd met oog voor detail. Het geheel biedt een optimaal woongenot middels grootte, indeling en gebruik van hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en een uitstekend isolatiepakket. 

klik hier voor meer informatie.

 

Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 2400 m²
Woonoppervlakte inclusief garage: ca. 580 m²
Inhoud inclusief garage: ca. 2225 m³
 

In bosrijke villawijk Koekoeksbos, op uniek hoekperceel Meeslaan - Arnold P. Nosseklaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en op circa 10 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, de allermooiste villa van Best! Nieuw gebouwd in 2006, geheel onderkelderd, met dubbele garage, buitenzwembad en parkachtige, magnifieke tuin rondom.

Opmerkelijke villa qua locatie, architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling, domotica en gebruik hoogwaardige materialen in combinatie met optimaal isolatiepakket en climate control.

Klik hier voor meer informatie.

     
 Stille verkoop Best  

 Sint-Oedenrode stille verkoop

Hoger prijssegment

Perceelsoppervlakte: 3440 m²
Woonoppervlakte woning: ca. 150 m²
Inhoud bungalow: ca. 580 m³

In het bosrijke villapark Koekoeksbos, op uniek hoekperceel aan de Arnold P. Nosseklaan en de Meeslaan, op enkele autominuten van de snelweg A2/A58 en circa 10 autominuten van Eindhoven Airport en de Internationale school gelegen, vrijstaande bungalow met buitenzwembad, bijgebouw met carport en berging op riant perceel van 3440 m² en een woonoppervlakte van circa 165 m².

Het betreft een opmerkelijk, maar vooral unieke bungalow door opvallend veel lichtinval, onderscheidende architectuur van Gerrit Rietveld gelegen op een uitzonderlijk fraaie locatie. Enigszins bescheiden aan de buitenzijde, echter met een verrassende en vooral praktische en originele indeling aan de binnenzijde en een optimale privacy biedende tuin rondom.

Klik hier voor meer informatie.

  

 Exclusieve prijssegment

Perceeloppervlakte: 4910 m² 
Woonoppervlakte villa: circa 460 m²
Gebruiksoppervlakte dubbele garage en berging: circa 70 m² 
Gebruiksoppervlakte overkappingen en dakterras: circa 80 m²
Inhoud villa: circa 2150 m³
Inhoud vrijstaande dubbele garage en berging: circa 350 m³

Op de allermooiste locatie aan de Dommel, op circa 300 meter van het dorpscentrum met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 3 autominuten van de snelweg A50 en op circa 20 autominuten van Eindhoven Airport gelegen, op uniek, riant perceel van 4910 m², het allerbeste gemeentelijke monument op de allermooiste locatie van Sint-Oedenrode!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

     
Stille verkoop Eindhoven    

 Hoger en exclusieve prijssegment

 
Residence de Karpen aan de Javalaan te Eindhoven is met recht één van de allermooiste woonlocaties in Nederland. Het door architect Van de Pauwert ontworpen appartementencomplex, bevat circa 2.5 hectare grond inclusief de parkachtige tuin rondom. Door de juiste combinatie van locatie, architectuur, indeling, materiaalgebruik en tuinaanleg, is het in 1989 opgeleverde complex, een ultieme plek om te wonen en te recreëren, voor jong en oud. In deze schitterende woonomgeving, zijn 35 luxe koopappartementen in het hogere en exclusieve segment gevestigd.

Cato Makelaars biedt diverse luxe appartementen te koop aan in dit bijzondere complex. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw H. Kanters RMT van ons kantoor via 06 - 10 34 56 57 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie.