Woning styling & fotografie

Cato Makelaars verkoopt uitsluitend woningen welke in samenwerking met professionele stylisten en fotografen verkoopklaar zijn gemaakt. Wij helpen u om uw woning qua stijl en indeling toegankelijker te maken voor een breder publiek. Onze restylingservice is een pertinent onderdeel van de opdracht tot dienstverlening bij verkoop van uw woning. U wilt toch niet het risico lopen dat een potentiële koper zich meer bezighoudt met de inrichting en aankleding van uw woning dan met uw woning zelf? 

In de meeste gevallen worden de sterke punten van de woning dan over het hoofd gezien en dat kan leiden tot negatieve besluitvorming, terwijl het huis wellicht goed bij de potentiële kandidaat zou kunnen passen. Cato Makelaars heeft in het verleden op succesvolle wijze vele woningen verkoopklaar gemaakt en dat heeft in veel gevallen niet alleen geleid tot een snellere verkoop, maar ook tot een betere prijs voor de eigenaar.

Vaak zijn een paar simpele veranderingen al voldoende. Bijvoorbeeld het verschuiven van een aantal meubels en het neutraler maken van de gehele uitstraling en inrichting van uw woning. Zo krijgt de koper al meteen een heel andere belevenis van uw woning! In een aantal gevallen is er toch iets meer nodig. Misschien moet er bijvoorbeeld geschilderd worden of zelfs enkele meubels of aankleding vervangen worden. Ook hiervoor kunt u uiteraard onze hulp inroepen en staan wij graag met onze ideeën en vakmensen voor u klaar. 

Wenst u meer informatie? Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Woning styling voor en naWoning styling voor en naWoning styling voor en naWoning styling voor en naProfessionele fotografie voor en naProfessionele fotografie voor en naProfessionele fotografie voor en na

 


Professionele fotografie voor en na