Funda optimalisatie

   

Op Funda.nl vindt u het meest volledige en meest actuele woningaanbod. Uw woning wordt automatisch op Funda geplaatst wanneer u uw woning bij Cato Makelaars in verkoop geeft. Alle te koop staande woningen komen via Cato Makelaars direct op de meest bezochte huizensite van Nederland te staan.

Funda feiten: 

  • Funda wordt elke maand 14 miljoen keer bezocht
  • Zowel via de website als via de mobiele apps leidt dit tot 220 miljoen bekeken pagina’s.
  • Via diverse zoekfuncties kan ook uw huis eenvoudig gevonden worden
  • Standaard bestaat de presentatie van uw woning uit een tekst, kenmerken, situering en één of meerdere foto’s
  • Funda.nl geeft bezoekers bij iedere woning uitgebreide informatie over de buurt en de directe omgeving 


Funda biedt meer:

Funda optimalisatie Plattegronden 
De plattegrond is zowel plat (2D) als driedimensionaal (3D)vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Bezoekers kunnen de plattegrond zelf bewerken (verbouwen) en zelfs inrichten met meubels. 

Funda optimalisatie 360° foto’s
Met 360° foto's kunt u uw bezoeker een volledig en interactief beeld geven van de woning. Potentiële kopers kunnen zo een virtuele wandeling maken door de woning.

 

Funda optimalisatie Video
Het verhaal van uw object wordt verteld in een filmpresentatie; Hierbij is er extra aandacht voor de bijzonderheden en exclusiviteiten van de woning. Met een video presentatie geeft u extra attentiewaarde aan uw woning. Uw woning valt op doordat bezoekers een optimaal beeld krijgen en u geeft zoekers een ruimtelijk beeld van de woning. 

Funda optimalisatie Woning in beeld
Bij woning in beeld staat uw woning gedurende één maand lang direct op de homepage van Funda.nl. Hierdoor heeft uw woning een enorm bereik aangezien Woning in beeld een opvallend en veel bekeken onderdeel is op de homepage. 

Funda optimalisatie Tophuis
TopHuis plaatst uw woning gedurende één maand bovenaan in de resultatenlijst met gevonden objecten; hierdoor bereikt u gemiddeld zeven keer meer potentiële kopers. 

Funda optimalisatie Promolabel
Er zijn 2 soorten promolabels, u kunt kiezen uit een presentatie met twee extra foto’s of een presentatie met een kleurenlabel. Een promolabel zorgt voor 40% meer presentatieruimte in de resultatenlijst en leidt tot een toename in contactaanvragen.