Social Media Marketing

   

Het internet is de laatste jaren een belangrijk medium geworden op het gebied van informatieverstrekking. Zeker in de makelaardij is het internet onmisbaar. Om uw woning aan een zo breed mogelijk publiek te tonen, maken wij gebruik van verschillende internet-sites. Social Media is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Cato Makelaars benut dit medium dan ook optimaal om uw woning onder de aandacht te krijgen bij potentiële huizenzoekers. Zo kunt u ons aanbod vinden op:

Social Media Marketing Twitter
Twitter is een unieke informatiebron. Door een kort berichtje, ook wel een tweet genoemd, is elke follower van Cato Makelaars direct op de hoogte welke woningen in de verkoop staan, of er een open huizen route plaats vindt e.d. In de tweet over uw woning staat automatisch een link, waarbij de geïnteresseerde alle informatie over uw woning kan vinden, een afspraak kan maken of een brochure kan aanvragen.

 

Social Media Marketing Facebook
Via Facebook komen vrienden van onze klanten in contact met Cato Makelaars. Hiermee wordt een grote doelgroep bereikt, waar misschien wel de koper van uw woning bij zit. Via berichten worden updates gegeven over uw woning. Via de link in een Facebook bericht krijgen geïnteresseerden een filmpje te zien over uw woning alsmede meer achtergrondinformatie.

Social Media Marketing YouTube
Op het YouTube kanaal van Cato Makelaars wordt een filmpje over uw woning geplaatst. De kijker krijgt een digitale ‘rondleiding’ door uw woning. Hierdoor krijgen geïnteresseerden een indruk van uw woning en kunnen zij besluiten verdere stappen te ondernemen. 

Social Media Marketing LinkedIn
LinkedIn is hét zakelijk professioneel online netwerk voor ondernemende mensen en netwerkers. Door het bedrijfsprofiel van Cato Makelaars op LinkedIn vergroten wij onze naambekendheid, wat weer nieuwe geïnteresseerden op de website van Cato Makelaars, Facebook of Twitter kan opleveren. Tevens sturen we via LinkedIn berichten over huizen die door Cato Makelaars in de verkoop zijn genomen.