Statistieken

   

Omdat Cato Makelaars zich er bewust van is dat u, als opdrachtgever, graag inzicht wil hebben in het dossier van uw woning, maken wij gebruik van KlantenIntranet. KlantenIntranet is verbonden aan ons eigen systeem, waarin wij inzicht krijgen in de voorkeuren van onze bestaande en potentiële klanten. Elke e-mail en afspraak wordt door ons in het systeem gezet en zo houden wij geïnteresseerden makkelijk op de hoogte van veranderingen omtrent u woning.

U krijgt van ons een wachtwoord en gebruikersnaam, en het online dossier is direct voor u toegankelijk. U blijft dus makkelijk op de hoogte van de vorderingen omtrent uw woning.  

Op KlantenIntranet kunt u verschillende dingen zien, zoals: 

  • Waar is uw makelaar op dit moment mee bezig?
  • Hoe zijn de bezichtigingen verlopen?
  • Statistieken bekijken van funda.nl
  • Aanpassingen doorgeven over uw woning

Een heel belangrijk onderdeel voor u is het inzicht in de statistieken; hoeveel mensen hebben uw woning bekeken op catomakelaars.nl? Hoeveel mensen hebben er contact met ons opgenomen met betrekking tot uw te koop staande woning? Hoevaak komt uw woning naar voren in de zoekresultaten van Funda.nl? Hoeveel mensen hebben daadwerkelijk uw woning bekeken op Funda.nl? Wanneer is uw woning het meest bekeken op onze website of op Funda.nl?

Al deze statistieken kunt u eenvoudig terugvinden via het KlantenIntranet, dat wij speciaal voor u aanmaken zodra wij uw woning in de verkoop nemen. Deze statistieken en andere gegevens kunt u bekijken waar en wanneer u maar wilt, met uw eigen inloggegevens. Zo blijft u altijd op de hoogte van de meest recente activiteiten rondom de verkoop van uw woning.

 

Statistieken
Voorbeeld statistieken van Catomakelaars.nl

Statistieken
Voorbeeld statistieken van Funda.nl