Bilderdijklaan 6
EINDHOVEN

IN MOGELIJK HET - ALLERLAATSTE - KLEINSCHALIGE - NIEUW GEBOUWDE - APPARTEMENTENCOMPLEX TE EINDHOVEN, ZIJN OP DIT MOMENT NOG DE TWEE ALLERLAATSTE APPARTEMENTEN MET BUITENRUIMTE EN EIGEN PARKEERPLAATS.

ZEVEN UNIEKE PLUSPUNTEN VAN DIT LUXE HOEKAPPARTEMENT OP DE DERDE VERDIEPING

1. Locatie, locatie, locatie. Briljant centraal wonen in nieuw gebouwd complex met slechts acht appartementen aan de verkeers-luwe slowlane Bilderdijklaan, met als naaste buur het wereldberoemde Van Abbemuseum met magnifiek aangelegde tuin van Piet Oudolf en op loopafstand van het centrum met diverse (sterren-)restaurants, Muziekgebouw, Parktheater en het Stadswandelpark.

2. Keuzevrijheid: dit appartement met een woonoppervlakte van circa 189 m² wordt casco aangeboden; er is algehele keuzevrijheid om het geheel naar eigen smaak en wensen in te richten.

3. Licht en zicht. De leefruimtes met extra hoge plafonds zijn optimaal georiënteerd, namelijk pal zuid. De vele plafondhoge raampartijen geven het wonen in Bilderdijkliving uitzonderlijk veel daglicht met enerzijds zicht op groen langs rivier de Dommel én anderzijds zicht op oud en nieuw Eindhoven.

4. Buitenruimte. Het buitenleven is het hele jaar door wezenlijk onderdeel van uw leefruimte, dankzij het opmerkelijk grote, overkapte en compleet afgewerkte dakterras op het zuidoosten met een oppervlakte van circa 23 m².

5. Parkeerruimte en bergruimte. Geen enkel probleem, inclusief eigen extra grote parkeerplaats op de begane grond als ook een afgesloten eigen berging op de begane grond.

6. Duurzaam, comfortabel en gasloos. Er is veel aandacht besteed aan het energiebewust opwekken van warmte voor verwarming.De vloerverwarming kan ook gebruikt worden als vloerkoeling. Het energieverbruik is laag door de hoge isolatiewaarde van het gehele gebouw en de triple beglazing in alle kozijnen, die standaard zijn voorzien van zonwering. De PV-zonnepanelen verzorgen de elektriciteit in de algemene ruimtes.

7. Dé kans om groots en ruimtelijk te wonen in een exclusief en kleinschalig complex. In Eindhoven-Centrum wordt immers wat betreft nieuwbouw appartementen, de komende tien jaren louter grootschalige hoogbouw verwacht.

KENMERKEN
Bouwjaar: 2020
Woonoppervlakte: circa 189 m²
Oppervlakte overige inpandige ruimte (berging begane grond): circa 9 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (dakterras/loggia): circa 23 m²
Totale oppervlakte: circa 221 m²
Inhoud: circa 645 m³

Een zeldzame gelegenheid doet zich voor: een kleinschalig, nieuwgebouwd appartementencomplex op de meest bijzondere locatie in hartje Eindhoven mét parkeer- en buitenruimte. In dit hoge segment komen zulke exclusieve kansen zelden voorbij, laat staan op deze locatie, met het Van Abbemuseum als directe buur.

EXCLUSIEF WONEN TOT LEVEN GEBRACHT
Het ontwerp is van de gerenommeerde hand van Diederendirrix architecten. Qua configuratie vormt het nieuwgebouwde complex een geheel met de bestaande bebouwing. Ieder gebouw staat op zichzelf, heeft zijn eigen bouwstijl en identiteit, maar ze vormen samen een ensemble. Enerzijds is het woongebouw via de belendende expeditie, die geheel in het gebouwontwerp is geïntegreerd, verbonden met het Van Abbemuseum. Anderzijds legt het woongebouw de relatie met de monumentale Bosman-villa aan de Stratumsedijk. De rooilijnen van het appartementengebouw en de villa zijn gelijkgetrokken, waardoor zij nu in een vloeiende lijn naast elkaar aan de straat liggen. Wat schaal en maat betreft voegt het gebouw zich in het bestaande straatbeeld.

KIES!
Het woongebouw heeft vijf lagen, waarbij op de begane grond de fraaie ontvangsthal, het parkeren en andere facilitaire functies zijn ondergebracht. Links vormt de expeditie van het Van Abbemuseum ogenschijnlijk een geheel met het appartementencomplex, maar in werkelijkheid zijn het bouwkundig gescheiden bouwvolumes.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie luxe appartementen, op de tweede en derde verdieping twee appartementen en op de bovenste verdieping ligt een penthouse. Zij variëren van 110 m² tot 270 m². Het penthouse ligt iets terug ten opzichte van de daaronder gelegen verdiepingen en voorziet het gebouw van een bekroning.

Om persoonlijke stijl en smaak alle ruimte te geven, hebt u alle vrijheid om naar eigen keuze en wensen uw inrichting te bepalen, er zijn geen stelposten voor keuken, sanitair of anderszins.

U kiest dus zelf hoe u woont en uw stadse leven vormgeeft. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om de indeling van de appartementen, zoals beschreven in deze informatie, geheel naar eigen inzicht en smaak aan te passen, mits bouwkundig en technisch mogelijk in het werk.

BILDERDIJKLIVING GEEFT RUIMTE OM TE LEVEN
Bilderdijkliving wordt een prettige leefomgeving, uw paradijsje van rust in hartje stad. Welke levensfase ook, uw appartement is levensloopbestendig.

Het afwerkingsniveau is van deze tijd. Om enkele voorbeelden te noemen: alle woningen zijn voorbereid op domotica, alle zicht-daken zijn voorzien van duurzaam groen(sedum) en de PV-zonnepanelen bezorgen de elektriciteit in de algemene ruimtes. Aan de kleinste details is gedacht; van elektrische buitenzonwering met windbeveiliging tot riante dakterrassen op zonzijde, van een inpandige, eigen parkeergarage met automatische poort tot vloerverwarming als ook topkoeling.

De bouw zelf is gerust robuust te noemen; het complete complex voldoet aan de hoogste isolatie-eisen dankzij een dikke schil en consequent toegepast drievoudig isolatieglas dat warmte, koude en geluid buitensluit en tegelijk licht en zicht toelaat. In combinatie met gebalanceerde en geruisloze ventilatie, vloerverwarming en topkoeling door de hybride lucht/waterpomp per appartement zorgt dat voor een optimaal binnenklimaat.

INDELING BILDERDIJKLAAN 6 TE EINDHOVEN

Op de derde etage is dit het appartement over de gehele rechtervleugel van de verdieping, dus met buitenruimte en zicht naar het zuiden en het oosten. U hebt er, conform de gerealiseerde indeling, de beschikking over vier riante kamers.

ENTREEHAL
De ruime hal heeft meteen links het toilet met aansluitingen voor zwevend closet en fonteintje. Daarnaast is de deur naar de technische ruimte.

TECHNISCHE RUIMTE/BERGING
Deze praktische ruimte is in L-vorm en heeft de opstelling van de lucht/warmtepomp en losse boiler en aansluitingen voor wasmachine en droger, plus voldoende bergruimte voor voorraad.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Rechtdoor in de entreehal is de extra kamer. Deze ruime kamer heeft in de noordgevel een raam over de volle hoogte. De mogelijkheden ervoor zijn vrij; van werk- tot garderobekamer, van kantoor tot hobby-, tv- of gameruimte.

OPEN KEUKEN / LIVING / EETKAMER
De deur rechts in de hal opent naar de bijzonder ruime en geheel naar eigen smaak in te delen open leefruimte. Meteen links zijn alle voorbereidingen getroffen voor een grote open keuken die van alle gemakken kan worden voorzien, inclusief een kook- en ontbijt- eiland. U bepaalt zelf waar u de lounge en het eetgedeelte situeert; hoe dan ook, u heeft optimaal zuidelijk licht en zicht, via maar liefst vijf ramen over de volle plafondhoogte, met elektrische buitenjaloezieën met automatische windbeveiliging.

BUITENRUIMTE
De grote en open leefruimte geeft met twee schuifpuien toegang tot het ruime dakterras met kolomvrije hoek, gestuukt plafond, stopcontacten, buitenkraan en getordeerd stalen balustrade. Deze buitenruimte laat u het gehele jaar door overkapt en toch buiten genieten van de ochtend- en middagzon, uitzicht over de stad, buitenetentjes en relaxed loungen. Het dakterras is wezenlijk deel van uw leefruimte, dankzij de compleet glazen puien die de binnenruimte scheiden van de buitenruimte.

HAL
Vanuit de living bereikt u de verbindingshal naar de ene slaapkamer en badkamer. De muur naar de slaapkamer kan desgewenst verdwijnen, zodat u direct in de slaapkamer stapt met rechtstreekse verbinding naar de badkamer.

SLAAPKAMER 1
Deze slaapkamer heeft een groot raam op het oosten. Zoals de indeling nu is, ligt ernaast een ruimte die als riante inloopkast kan worden benut.

BADKAMER
De ruime badkamer is op alle gemakken voorbereid, u bepaalt helemaal zelf hoe u uw eigen wellnessdomein vormgeeft.

SLAAPKAMER 2
Deze ruimte is qua grootte en ligging vergelijkbaar met de riante slaapkamer ernaast, dus met grote raampartij op het oosten. Bijzondere extra is de vaste raampartij met drievoudig isolatieglas naar de buitenruimte ernaast, zodat de kamer optimaal licht en zicht heeft. Als slaapruimte is de kamer, direct toegankelijk vanuit de living, zeer zeker geschikt. Echter, de ruimte biedt mogelijkheden te over. Wat dacht u van een extra study, een tv-kamer of aparte eetkamer? Aan u de keuze!

APPARTEMENTENCOMPLEX BILDERDIJKLIVING

HOOFDENTREE
Links van het midden is de voordeur naar de entreehal. Deze is warm afgewerkt met een karamelkleurige marmeren vloer en plafondspots. Elk appartement heeft daar de eigen postbus en meterkast met bamboefineer afwerking. Gasten en leveranciers melden zich via de videofooninstallatie; u ziet dus altijd wie er aanbelt. De deur naar de bergingen is te bedienen met uw elektronische sleutel, evenals de deur naar de parkeergarage.

STALLINGSGARAGE
De parkeergarage onderin het complex is louter voor eigen gebruik en heet daarom stallingsgarage. De bijpassend ontworpen stalen poort is eveneens – en op afstand – te bedienen met een elektronische sleutel. In de geïsoleerde en lichte garage is voor elk appartement minstens één parkeerplaats beschikbaar. De grote ramen met getint glas in de gevel reiken van plafond tot vloer, voor zicht en daglicht. Er is bij elke plaats een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

BERGINGEN EN PARKEREN FIETSEN
Naast de hoofdentree zijn de afzonderlijke bergingen met eigen deuren. Voorin is ruimte gereserveerd als opstelplaats voor fietsen, inclusief contactpunten voor het opladen van fietsaccu’s. Ook deze ruimte heeft ramen over de volle hoogte, voor zicht en licht, en is toegankelijk via de hoofdentree.

LIFT EN TRAPPEN
De stille en ruime Schindlerlift is berekend op 13 personen. De twee afzonderlijke trappen met eigen, beveiligde toegang zijn van robuust beton en uitgerust met stijlvolle vloerbedekking en reling.

DETAILS

Bilderdijkliving laat zich voorstaan op het woonniveau en -comfort. Om een idee te geven van de gedetailleerde afwerking:

- PV-zonnepanelen op het dak, voor de elektriciteit in de gemeenschappelijke ruimtes.

- Geluidsarme hybride lucht/waterpomp met separate boiler voor duurzame, gasloze en energiezuinige verwarming (via de vloer), warmwatervoorziening en topkoeling.

- Balansventilatie met warmteterugwinning.

- Handmatig te bedienen elektrische buitenzonwering met automatische windbeveiliging.

- Buitenruimte met eigen kraan en elektrapunten.

- Drievoudige beglazing in alle raampartijen. Dit optimale isolatieglas houdt warmte, koude en geluid buiten zonder concessies te doen aan licht en zicht.

- Oog voor een veilig gevoel: de dubbele trappen met noodverlichting lopen om elkaar heen en komen uit in de entreehal en de garage.

- Een videofooninstallatie laat u zien wie aanbelt, om op afstand garagepoort en hoofdentree te openen. Elk appartement is uitgerust met een akoestische en optische rookmelder op het elektriciteitsnet.

LOCATIE EN UITZICHT

U wordt zichtbaar omringd door het fijnste dat Eindhoven te bieden heeft: het statige groen van de omgeving rondom het stadswandelpark, de internationale moderne kunst van het Van Abbemuseum achter u. De aangrenzende magnifieke tuin is aangelegd onder architectuur van Piet Oudolf, bekend van The High Line in New York. Erachter zijn de kabbelende Dommel en het bestuurlijk centrum van de stad. Uw directe buur is het befaamde museum, met het rijksmonumentale bestaande gebouw en de bijbehorende nieuwbouw met vijverpartij en museumcafé, ontworpen door de in Geldrop geboren bekende architect Cahen.

Nabij vindt u diverse culturele centra en winkels, en tal van horeca en uitgaansgelegenheden, waaronder de uitstekende restaurants Zarzo (Michelinster), Valenzia en El Puente binnen 200 meter.

De Bilderdijklaan zelf heeft stijlvolle bebouwing uit de eerste helft van de vorige eeuw, waaronder het kunst- en cultuurplatform Albert van Abbehuis in de monumentale villa. De straat is onderdeel van de slowlane, het vrijliggende en dubbele fietspad in en om de stad. Daardoor is de laan verkeersluw, met louter eenrichtingsverkeer en dubbele, ruime groenstroken.

KENMERKEN

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.150.000,-
v.o.n.

BOUWVORM

Soort object
Appartement
Soort woning
Bovenwoning
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw
Ligging
aan park, in centrum, vrij uitzicht

INDELING

Woonoppervlakte
189 m2
Inhoud
645 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

ENERGIE

Energielabel
A
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warmwater
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

BUITENRUIMTE

Tuin
zonneterras
Hoofdtuin
zonneterras
Achterom
nee
Kwaliteit tuin
verzorgd

PARKEERGELEGENHEID

Garage
inpandig, parkeerplaats

OVERIG

Permanente bewoning
ja
Kwaliteit woning
luxe
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte

BROCHURE

OMGEVING

REAGEREN

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Cato Makelaars BV
Beemdstraat 5
5653 MA Eindhoven
Klik hier voor de routebeschrijving


040 - 29 00 620
info@catomakelaars.nl


KVK 11063557
BTW NL815207694B01

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.
Buiten kantoortijden maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

Sneakers StoreMens Nike Sneakers