Heuvelseweg 24
HOOGELOON

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

6 KERNKWALITEITEN VAN DE ALLERMOOISTE VILLA MET OPTIMALE PRIVACY IN HET BUITENGEBIED VAN HOOGELOON EN BLADEL

1. Bescheiden en ingetogen aan voorzijde
En ook groots, verrassend en indrukwekkend aan de binnenzijde én aan de achterzijde; van grote klasse qua architectuur, zichtlijnen en indeling, totale woonoppervlakte circa 385 m² en inhoud van circa 1325 m³ op een perceel van ruim 1 hectare.

2. Panoramisch uitzicht naar iedere windrichting
Vanuit alle ruimtes op de woonverdieping, uitzonderlijk en adembenemend, alle seizoenen mooi, met riant gevoel van vrijheid, ruimte en rust.

3. Ideaal voor (samengestelde) gezinnen
Grootse woonkamer met aansluitend separate werkkamer/speelkamer, riante woonkeuken met aansluitend serre, multifunctionele ruimte in combinatie met vier slaapkamers en drie luxe badkamers.

4. Extra wellness-ruimte c.q. woonruimte
Souterrain met eigen 2e entreepartij, woonoppervlakte van circa 110 m², ideale combinatie voor wonen en werken, mogelijkheid voor dubbele bewoning, au pair danwel kantoor/praktijk/atelier aan huis.

5. Optimale privacy, geen enkele inkijk
Onder architectuur, magnifiek aangelegde, volwassen tuin op zuidwesten met vijverpartij, natuurlijke poel en buitenzwembad.

6. Locatie
Op circa 3 fietsminuten van de basisschool en dorpscentrum met voorzieningen, op circa 5 autominuten van de snelweg A67, op circa 8 loopminuten van de bushalte, op circa 20 autominuten van vliegveld Eindhoven en High Tech Campus, op circa 15 autominuten van ASML en Máxima Medisch Centrum en op circa 30 autominuten van het NS-station Eindhoven.

KENMERKEN

Bouwjaar: in 2004 fors uitgebouwd en compleet gemoderniseerd
Perceeloppervlakte: 10.505 m²
Gebruiksoppervlakte villa: circa 385 m²
Gebruiksoppervlakte inpandige garage: circa 20 m²
Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (overdekt terras en serre): circa 40 m²
Gebruiksoppervlakte bijgebouwen: circa 50 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 495 m²
Inhoud villa exclusief bijgebouwen: circa 1.325 m³

INTRODUCTIE

In het buitengebied van Hoogeloon-Bladel, op uniek en vrijgelegen perceel van meer dan één hectare, op 5 autominuten van de snelweg A67 en op 20 autominuten van vliegveld Eindhoven gelegen, in 2004 riant aangebouwde en compleet gemoderniseerde villa van indrukwekkende grootte en instapklaar.

Met volop parkeerruimte op eigen terrein, carport met laadmogelijkheid elektrische auto en aansluitend inpandige garage, vier slaapkamers en drie luxe badkamers, extra wellness-ruimte c.q. woonruimte in souterrain, verwarmd buitenzwembad, tweetal houten bijgebouwen en onder architectuur aangelegde tuin op het zuidwesten.

Gezien de indeling, het afwerkingsniveau, het materiaalgebruik en het isolatiepakket, is het souterrain voor vele doeleinden te gebruiken (kangoeroewoning t.b.v. ouders of kinderen met zorgbehoefte, huisvesting au pair, beroep/praktijk aan huis, atelier c.q. galerie, etc.). Magnifiek aangelegde volwassen tuin met buitenzwembad op het zuidwesten met optimale privacy.

Bijzondere en imposante woning van grote klasse met consequent gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen, indrukwekkend qua architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels grootte en indeling in combinatie met alle luxe, comfort en een uitstekend isolatiepakket.

WOONLAAG 1: WOON-/LEEFGEDEELTE

Via de elektrische poort (motor vernieuwd in 2023), bereikt u de oprijlaan met volop parkeergelegenheid voor meerdere auto’s nabij de entree op eigen terrein. Aan de linkerzijde als ook richting de carport is er aansluitend een inpandige garage onder de villa (op de begane grond). Via de fraai aangelegde volwassen voortuin, die geheel is omheind met hekwerk, is er middels enkele opgaande treden met bordes en balustrade toegang tot de entree van de villa.

Via de hardhouten voordeur met zijlicht, bereikt u de ontvangsthal met dubbele openslaande deuren naar de woonkamer, het gastentoilet met vrijhangend closet, de meterkast, de garderoberuimte en de open houten bordes-trappenpartij naar de slaapverdieping op de 2e en 3e woonlaag.

De woonkamer is L-vormig en heeft een oppervlakte van maar liefst circa 55 m² exclusief de werkkamer/speelkamer! Centraal is in de hoek een gesloten sfeervolle houthaard gesitueerd. Er is fraai en optimaal lichtinval middels de hoge terugvallende raampartijen in de erker aan de voorzijde met magnifiek uitzicht over de diepe voortuin en de landerijen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de werkkamer/speelkamer en middels een harmonicadeur is er toegang tot de woonkeuken.

De werkkamer/speelkamer is rechthoekig en heeft een oppervlakte van circa 15 m². Er is toegang tot het terras op het westen aan de linkerzijde van de woning met blijvend groen en zeldzaam mooi, panoramisch uitzicht.

De luxe en complete woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een oppervlakte van circa 35 m². Het geheel is voorzien van een kook/-spoeleiland in combinatie met een wandopstelling. De keuken is uitgevoerd met een kersenhouten inrichting, granieten werkbladen en A-merk inbouwapparatuur: dubbele koelkast, elektrische oven en combi-magnetron. Het kook-/spoeleiland is voorzien van 6-pits gaskookplaat met een brede rvs afzuigunit, een vaatwasser en anderhalve spoelbak.

De brede schuifpui geeft toegang tot de naastgelegen serre c.q. overkapping, als zijnde verlengstuk van de woonkeuken. Deze buitenruimte is uitgevoerd met bankirai vloerdelen en kan geheel afgesloten worden om daarmee 365 dagen per jaar bruikbaar te zijn.

Aansluitend vanuit de woonkeuken is een portaal met 2e toilet en een neergaande trappenpartij naar woonlaag 0 op de begane grond. Het uitzicht vanaf alle vertrekken op woonlaag 1 zijn naar elke windrichting uitzonderlijk en adembenemend mooi te noemen, alle seizoenen prachtig!

De gehele woonlaag 1 is voorzien van glad stucwerk wanden en de plafonds zijn deels afgewerkt met whitewashed houten stroken en deels met glad stucwerk met inbouw-spots. De woonkamer en de werkkamer zijn voorzien van een hardhouten parketvloer, de ontvangsthal en de woonkeuken zijn voorzien van een granieten tegelvloer. De binnendeuren zijn uitgevoerd in hout met identiek beslag en houten binnendeurkozijnen.

WOONLAAG 2: SLAAPVERDIEPING

Via de open houten bordestrap in de ontvangsthal, is de overloop bereikbaar met toegang tot drie slaapkamers en badkamer 2.

Ouderslaapkamer 1 heeft een afmeting van circa 8.36 x 3.60 m inclusief de kersenhouten garderobe-inloopkast met dakkapel aan de voorzijde. Tevens zijn er een tweetal op maat gemaakte kersenhouten garderobe-wandkasten. Zowel aan de achterzijde als ook de zijgevel zijn er openslaande deuren met een Frans balkon. Er is een aansluitend toegang tot de eigen badkamer 1.

Badkamer 1 is royaal, luxe en comfortabel en is uitgevoerd met een grootse dakkapel aan de voorzijde met magnifiek uitzicht over de landerijen. De afmeting bedraagt circa 4.28 x 3.32 m. Het geheel is voorzien van een ingebouwd ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met glazen deur en thermostaatkraan, twee waskommen in een granieten werkblad met eenhendelkranen op een breed wandmeubel en een vrijhangend closet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels het raam in de dakkapel.

Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 4.28 x 4.00 m en is aan de achterzijde gelegen. Er zijn dubbele openslaande deuren met een Frans balkon met uitzonderlijk fraai uitzicht over de achtertuin.

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 3.28 x 2.92 m en is eveneens aan de achterzijde gelegen.

Badkamer 2 op de overloop heeft een afmeting van circa 3.28 x 2.12 m. Het geheel is voorzien van inloopdouche met glazen deur en thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel en een vrijhangend closet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels een raam.

De gehele woonlaag 2 is voorzien van een hardhouten parketvloer, gladde stucwerk wanden en de plafonds zijn afgewerkt met whitewashed houten stroken met inbouwspots. De binnendeuren zijn uitgevoerd in hout met identiek beslag en houten binnendeurkozijnen. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

WOONLAAG 3: SLAAPVERDIEPING

Via de open houten bordestrap, is overloop 2 bereikbaar met toegang tot de slaapkamer 4, de technische ruimte en een brede bergkast.

Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 3.59 x 2.90 m. Aan de zijgevel is een openslaande deur met een Frans balkon. Er is volop bergruimte in de schuinte van de kap.

De technische ruimte is uitgevoerd met voorzieningen ten behoeve van de domotica van de villa. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel (HR 2003) en de boiler.

WOONLAAG 0: ENTERTAINMENT & WELLNESS

Deze woonlaag (op de begane grond) is zowel via de carport/garage, via een separate tweede entree aan de buitenzijde van de achtergevel, via de dubbele openslaande deuren in de achtergevel als ook via de neergaande trap in het portaal bij de woonkeuken te bereiken.

Deze woonlaag 0 is veel gebruikt als fitness-, wellness- en ontspanningsruimte. Gezien de indeling, het materiaalgebruik en het afwerkingsniveau, is deze multifunctionele woonlaag ook voor vele andere doeleinden te gebruiken:
- als zijnde garage voor meerdere auto’s
- tandem- of kangoeroewoning, ten behoeve van mantelzorg voor inwonende ouders/kinderen met extra zorgbehoefte;
- woonruimte kindermeisje, au pair;
- atelier- c.q. galerieruimte (kunstenaar, schilder etc.);
- kantoor- c.q. praktijkruimte (fysiotherapie, logopedie etc.) ;
- wellness-/ontspanningsruimte, conform huidig gebruik.

De totale gebruiksoppervlakte bedraagt circa 110 m² (exclusief de overkapping aan de achterzijde van 20 m²) en is verdeeld in de volgende ruimtes:

- Multifunctionele ruimte, voorheen in gebruik als ontspanningsruimte (in combinatie met gebruik sauna), atelier en kantoorruimte. De oppervlakte bedraagt circa 46 m² en er zijn diverse maatwerk wandkasten over de volle breedte.

- Badkamer 3 is tot plafond betegeld en voorzien van een 4-persoons sauna, een douche met Turks stoombad, glazen deur en thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel met eenhendelkraan en een vrijhangend closet.

- Wijnkelder met gemetselde en gestucte flesseninrichting, afmeting circa 3.88 x 3.57 m.

- Inpandige garage, bereikbaar via de openslaan deuren aan de voorzijde onder de carport, oppervlakte circa 18 m².

- Wasruimte, met opstelling wasmachine en wasdroger, tevens dubbele gootsteen met eenhendelkraan.

De gehele woonlaag is uitgevoerd van een gebakken tegelvloer met vloerverwarming, gladde, stucwerk wanden en stucwerk plafonds met inbouwspots.

TUIN RONDOM

De volwassen achter- en zijtuin is geheel omheind met hekwerk en onder architectuur, magnifiek aangelegd. De fraaie zichtlijnen vanuit de diverse hoeken van de achtertuin in combinatie met de beeldbepalende bomen rondom en de volwassen hagen, maken deze tuin een lust voor het oog en meer dan heerlijk om in te vertoeven.

De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en is circa 125 meter diep. Het geheel is omheind met natuurlijke hagen en bomen. Middels een doordachte aanplant van struiken, bomen en hagen aan de achterzijde van de tuin, is privacy gegarandeerd. Het geheel is uitgevoerd met een moestuin, een fraaie rechthoekige vijverpartij, een natuurlijke poel en diverse terrassen in sierbestrating.

In 2004 is rechts in de achtertuin, nabij de villa, een rechthoekig buiten-zwembad aangelegd, afmeting circa 4.00 x 9.00 m x 1.50 m diep. De technische ruimte van het zwembad is via een luik onder het terras te bereiken. Het zwembad wordt verwarmd middels zonnecollectoren en kan worden bijverwarmd middels een cv-ketel (HR 2017). De Ph-waarde en de chloorwaarde van het zwembadwater wordt automatisch gemeten als ook gecorrigeerd.

Bijgebouw 1 is geheel in hout opgetrokken, heeft een oppervlakte van circa 30 m² en wordt momenteel gebruikt als bergruimte.

Bijgebouw 2 is eenvoudig, eveneens in hout opgetrokken, heeft een oppervlakte van circa 20 m² en is uitgevoerd met een ontspanningsruimte met openhaardpartij.

Locatie en uitzicht
Deze uitzonderlijk fraaie villa is gelegen in het buitengebied van Hoogeloon. De Heuvelseweg is een doorlopende straat welke overgaat in de Hoofdstraat en Vessemseweg richting Vessem. De ligging is ideaal, op een rustige plek, maar toch binnen enkele minuten in de dorpen van Bladel, Hapert en Vessem. Verder is het Hoogeloons bos op enkele fietsminuten gelegen. Het uitzicht rondom deze villa is adembenemend mooi, zeldzaam en prachtig.

In Hoogeloon wordt het bourgondische Brabantse landelijke leefgenot gecombineerd met praktische voorzieningen; slager, bakker, cafetaria, diverse kapperszaken en diverse horeca gelegenheden alsmede diverse culturele- en sportvoorzieningen, zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken. Hoogeloon biedt een aantal sportfaciliteiten, zo is er een sporthal, voetbalvereniging en een korfbalvereniging.

Basisschool De Vest is op 3 fietsminuten gelegen. Er is een bushalte op 8 wandelminuten met verbindingen naar Vessem, Veldhoven, Middelbeers en Hapert. Op circa 20 autominuten is vliegveld Eindhoven te bereiken. Het NS station Eindhoven is op circa 30 autominuten gelegen en de snelweg A67 is in circa 5 autominuten te bereiken.

Voor middelbaar onderwijs kunnen de kinderen in circa 25 minuten op de fiets naar het Pius X-College te Bladel (vmbo, havo, atheneum en gymnasium). Het Rythovius College in Eersel (vmbo, havo, atheneum en gymnasium) is op circa 20 minuten fietsen gelegen.

VOOR DE COMPLETE INFORMATIE, DOWLOAD DE UITGEBREIDE CATO VERKOOPDOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!

KENMERKEN

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.000.000,-
k.k.

BOUWVORM

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1964
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

INDELING

Woonoppervlakte
385 m2
Perceeloppervlakte
10 505 m2
Inhoud
1 325 m3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
4

ENERGIE

Energielabel
C
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater
c.v.-ketel, gasboiler eigendom

BUITENRUIMTE

Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom, zonneterras
Hoofdtuin
achtertuin
Achterom
ja
Kwaliteit tuin
aangelegd onder architectuur

PARKEERGELEGENHEID

Garage
inpandig, carport, parkeerplaats

OVERIG

Permanente bewoning
ja
Kwaliteit woning
luxe
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte

OMGEVING

REAGEREN

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Cato Makelaars BV

Parklaan Offices
Parklaan 54-A
5613 BH Eindhoven


040 - 29 00 620

06 - 10 34 56 57

info@catomakelaars.nl


KVK 11063557
BTW NL815207694B01

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Wij bezichtigen graag op zaterdag en zondag.