Kerkstraat 1
LEENDE

HET ALLERLAATSTE NIEUW TE BOUWEN PENTHOUSE MET BALKON OP 2E VERDIEPING, DAKTERRAS OP 3E VERDIEPING, TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN (ÉÉN OP AFGESLOTEN BINNENTERREIN EN ÉÉN IN SOUTERRAIN) EN EIGEN BERGING, OPLEVERING VERWACHT 2E/3E KWARTAAL 2024!!

Een zeldzame gelegenheid doet zich voor: een kleinschalige, nieuw gebouwde appartementenvilla op centrum locatie in hartje Leende mét ruime parkeer- en buitenruimte op zonzijde. In dit hoge segment komen zulke exclusieve kansen zelden voorbij!

UNIEKE PLUSPUNTEN VAN DIT NOG TE BOUWEN PENTHOUSE MET TWEE PARKEERPLAATSEN, BALKON ÉN DAKTERRAS

1. ENERGIELABEL A+++!!! Gasloos dus, oftewel met vloerverwarming, vloerkoeling en warm water op elektriciteit middels lucht-water-warmtepomp in combinatie met warmte-terug-winning en uiteraard optimaal geïsoleerd met o.a. triple glas conform de hoogste bouweisen.

2. KEUZEVRIJHEID. Dit levensloopbestendige penthouse met een woonoppervlakte van circa 155 m² wordt casco aangeboden en is gelegen op de 2e én de 3e verdieping; er is algehele keuzevrijheid om het geheel naar eigen smaak en wensen in te richten.

3. CENTRALE WOONLOCATIE. Op slechts 15 autominuten van centrum Eindhoven én ook van centrum Weert én ook binnen 10 autominuten van NS-station Heeze; briljant in het dorpscentrum wonen, in kleinschalige complex met slechts zes appartementen op de hoek Kerkstraat-Kerkpad op wandelafstand van de bakker, de supermarkt, scholen, restaurant, huisarts, opticien, dierenwinkel als ook het Leenderbos, Cranendonckse bos en manege Jagershorst.

4. BUITENRUIMTE. Het buitenleven is het hele jaar door wezenlijk onderdeel van uw leefruimte, dankzij het fraaie rechthoekige balkon aan de voorzijde op het zuiden met oppervlakte van ruim 10 m² en het dakterras boven op de 3e verdieping met een oppervlakte van circa 23 m²; maar ook dankzij de parktuin met groenblijvende planten en struiken rondom het gebouw.

5. PARKEERRUIMTE EN BERGRUIMTE. Inclusief twee eigen parkeerplaatsen, waarvan één op het afgesloten binnenterrein aan de achterzijde en één extra brede in het souterrain met eigen berging en gezamenlijke fietsenstalling.

KENMERKEN

Bouwjaar: 2023/2024, oplevering verwacht 2e/3e kwartaal 2024
Woonoppervlakte: circa 155 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkon én dakterras): circa 33 m²
Oppervlakte overige inpandige ruimte (berging in souterrain) circa 10 m²
Totale oppervlakte: circa 200 m²
Inhoud: circa 450 m³
Servicekosten (verzekeringen, schoonmaak, algehele onderhoud, groenvoorziening): circa € 300,- per maand

EXCLUSIEF WONEN TOT LEVEN GEBRACHT
Het ontwerp is van de gerenommeerde hand van Omni architecten. Qua configuratie vormt deze nieuw te bouwen appartementenvilla één geheel met de bestaande bebouwing. Het gebouw heeft zijn duidelijke klassieke bouwstijl en eigen identiteit en vormt samen met het in 2020 nieuw gebouwde gemeenschapshuis en basisschool ertegenover, een welkom en beeldbepalend ensemble midden in het dorpscentrum.

KIES!
Het woongebouw heeft vier lagen, waarbij in het souterrain, het inpandig parkeren en andere facilitaire functies zijn ondergebracht. Op de begane grond zijn de fraaie ontvangsthal met bellentableau en video-installatie als ook twee appartementen gesitueerd. Verder zijn er in de buitenruimte met aangelegde tuin rondom een 2e parkeerplaats en fietsenberging opgenomen.

Op de begane grond bevinden zich twee luxe appartementen, op de eerste verdieping en op de tweede verdieping bevinden zich eveneens twee luxe appartementen en op de bovenste en derde verdieping zijn twee dakterrassen behorende bij de penthouses gesitueerd. De twee penthouses liggen iets terug ten opzichte van de daaronder gelegen verdiepingen en voorzien het gebouw van een bekroning.

Om persoonlijke stijl en smaak alle ruimte te geven, heeft u alle vrijheid om naar eigen keuze en wensen uw inrichting te bepalen, er zijn geen stelposten voor keuken, sanitair of anderszins.

U kiest dus zelf hoe u woont en uw eigentijdse leven vormgeeft. Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om de indeling van de appartementen, zoals beschreven in deze informatie, afhankelijk van de voortgang van bouwproces, nog geheel naar eigen inzicht en smaak aan te passen, mits bouwkundig en technisch mogelijk in het werk.

VILLA DE LINDE GEEFT RUIMTE OM TE LEVEN
Dit kleinschalige complex biedt een prettige leefomgeving, uw eigen paradijsje van rust en ruimte in het dorpscentrum van Leende. Welke levensfase ook, uw penthouse is levensloopbestendig!

De bouw zelf is gerust degelijk, duurzaam en eigentijds te noemen; het complete gebouw voldoet aan de hoogste isolatie-eisen dankzij een dikke schil en consequent toegepast drievoudig isolatieglas dat warmte, koude en geluid buitensluit en tegelijk licht en zicht toelaat. In combinatie met warmte-terug-winning, vloerverwarming en vloerkoeling middels de lucht-water-warmtepomp per appartement, zorgt dat voor een optimaal binnenklimaat.

INDELING VILLA DE LINDE AAN KERKSTRAAT 1 TE LEENDE
Dit twee-laagse penthouse beslaat met maar liefst 155 vierkante meter woonoppervlakte en circa 33 vierkante meter buitenruimte, het gehele rechterdeel van de tweede en derde verdieping van het gebouw. Middels een vaste dichte trap met een zogenaamde 'sky box' naar het dakterras, wordt boven en beneden met elkaar verbonden.

CENTRALE ONTVANGSTHAL BEGANE GROND
Via de lift in souterrain alsmede via de centrale ontvangsthal komt u bij de gezamenlijke overloop met tweetal voordeuren.

ONTVANGSTHAL PENTHOUSE TWEEDE VERDIEPING
Bij binnenkomst in de ontvangsthal met oppervlakte van circa 10 m² is meteen links de garderoberuimte, het gastentoilet en de meterkast. Tevens is er aan de rechterzijde toegang tot de bergkast met wasruimte en de opgaande trap naar de derde verdieping met het dakterras. In de ontvangsthal is enerzijds middels dubbele openslaande deuren toegang tot de riante woon-/eetkamer en anderzijds tot de slaapvleugel.

OPEN LEEFKEUKEN, WOONKAMER EN EETKAMER
Het hart van dit penthouse is een riante ruimte die zich vrij laat indelen en inrichten. Alle aansluitingen, aan- en afvoeren voor de keuken en een groot kookeiland zijn voorbereid. De daglichttoetreding is er optimaal dankzij de brede lichtstraat in het plafond boven de opstelplaats van het kookeiland, de grote raampartijen in de voorgevel, de openslaande deuren naar het balkon op het zuiden als ook door de raampartijen in de zijgevel op het oosten.

BUITENRUIMTE 2e & 3e VERDIEPING
Buiten en toch binnen; het balkon op het zuiden aan de voorzijde is een heus verlengstuk van de leefruimte van de woonvleugel van circa 10 vierkante meter. Middels de dichte vaste trap in de ontvangsthal is het dakterras te bereiken op de derde verdieping met een oppervlakte van circa 23 vierkante meter met vrij uitzicht rondom.

SLAAPKAMERS 1 & 2
Beide slaapkamers liggen aan de oostgevel, dus met ochtendzon. De ouderslaapkamer wordt uitgevoerd met een eigen casco badkamer met garderobekamer, slaapkamer 2 heeft eveneens een eigen casco badkamer 2.

BADKAMERS 1 & 2
Beide casco badkamers, met vloerverwarming, zijn geheel naar eigen wens en smaak in te richten en in te delen; alle aansluitingen en leidingen zijn voorbereid en aangelegd.

APPARTEMENTENGEBOUW VILLA DE LINDE

HOOFDENTREE
Centraal in het midden van het gebouw is de voordeur naar de centrale ontvangsthal. Elk appartement heeft daar een eigen postbus. Gasten en leveranciers melden zich via de videofooninstallatie; u ziet dus altijd wie er aanbelt.

SOUTERRAIN MET PARKEERPLAATSEN
De parkeergarage onderin het gebouw is louter voor eigen gebruik. In de geïsoleerde garage is voor elk appartement minstens één parkeerplaats beschikbaar. Er is zowel bij de parkeerplaats op het binnenterrein als in de parkeergarage een loze leiding ten behoeve van een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

BERGINGEN EN STALLING FIETSEN
In het souterrain zijn tevens de afzonderlijke bergingen met eigen deuren. Buiten is een fietsenstalling, inclusief contactpunten voor het opladen van fietsaccu’s.

VOOR DE VOLLEDIGE INFORMATIE, BENT U VAN HARTE WELKOM OP KANTOOR VOOR EEN UITGEBREIDE VERKOOPDOCUMENTATIE, UITERAARD KUNNEN WIJ U DEZE OOK PER POST OF MAIL DOEN TOEKOMEN!

KENMERKEN

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 850.000,-
v.o.n.

BOUWVORM

Soort object
Appartement
Soort woning
Penthouse
Bouwjaar
2024
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving

INDELING

Woonoppervlakte
155 m2
Inhoud
450 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2

ENERGIE

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater
elektrische boiler eigendom

BUITENRUIMTE

Tuin
tuin rondom
Hoofdtuin
tuin rondom
Achterom
ja
Kwaliteit tuin
aangelegd onder architectuur

PARKEERGELEGENHEID

Garage
inpandig, parkeerkelder, parkeerplaats, souterrain

OVERIG

Permanente bewoning
ja
Kwaliteit woning
luxe
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte

BROCHURE

OMGEVING

REAGEREN

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Cato Makelaars BV

Parklaan Offices
Parklaan 54-A
5613 BH Eindhoven


040 - 29 00 620

06 - 10 34 56 57

info@catomakelaars.nl


KVK 11063557
BTW NL815207694B01

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Wij bezichtigen graag op zaterdag en zondag.