Hanssum 41 K
NEER

VOOR EEN SNELLE EERSTE IMPRESSIE, BEKIJK DE VIDEO VAN CATO TV!

5 KERNKWALITEITEN VAN DIT LUXUEUZE APPARTEMENT MET UITZICHT OP DE MAAS EN NATUURRESERVAAT

1. Panoramisch uitzicht.
Magnifiek fraai gelegen aan de Maas en de boulevard, vlak bij de jachthaven met 365 dagen per jaar zeldzaam mooi vergezicht.

2. Duurzaam.
Uitzonderlijk lage energielasten, energielabel A! Milieu verantwoord gasloos en levensloopbestendig, met eigen zonnepanelen, drielaags isolatieglas en warmtepomp voor koelen en verwarmen.

3. Exclusief.
Locatie en uitzicht zijn uitzonderlijk, evenals het hoge afwerkingsniveau met exclusieve bouwmaterialen.

4. Lichte luxe.
Opvallend veel daglicht middels de volledig glazen pui aan de voorzijde met optimaal licht en zicht en ook middels de plafondhoge ramen in keuken, badkamer en slaapkamers.

5. Centrale ligging.
Glooiend midden-Limburg aan uw voeten, in een half uurtje naar Duitsland fietsen terwijl stedelijke centra Roermond, Weert, Venlo, Maastricht en Eindhoven makkelijk per auto bereikbaar zijn.

INTRODUCTIE

De huidige eigenaren willen eigenlijk helemaal niet weg maar onverwachte omstandigheden nopen hen te gaan verhuizen naar de kinderen: “We hebben de afgelopen twee jaar hier immens genoten. Wat zullen we dit uitzicht missen! De buren en andere bewoners ook; in het complex is een hechte gemeenschap ontstaan met goed onderling contact.”

Naast de luxe, was ook het blijvend vrije uitzicht waarom ze voor dit appartement vielen: “Je kijkt elke dag naar de Maas en het natuurlandschap erachter dat zo blijft en verandert met de seizoenen. In dat natuurgebied lopen runderen vrij rond, te grazen. In het voorjaar zie je dan de kalfjes, heel bijzonder. We hebben zelfs ’s ochtends al een grote bever voorbij zien zwemmen die uit de Neerbeek komt die verderop in de Maas stroomt. We maken optimaal gebruik van het terrasbalkon. In combinatie met een terrasverwarmer kun je er zowat het hele jaar door van het uitzicht en het buitenleven genieten. We zitten er vaak, met vrienden of ’s ochtends in het zonnetje. Zonder overdrijven; het is paradijselijk. Mensen die binnenkomen, ervaren meteen het wauw-effect; ‘Dit hebben we nog nooit gezien’.”

Ook de locatie vinden ze top: “Fantastisch. Er ligt een jachthaven voor de deur, en nog drie vlakbij dus dé plek voor watersportliefhebbers. Pakken we met de fiets het fietsveer voor de deur, dan zijn we in een half uurtje in Duitsland. We fietsen daar vaak door natuur- en bosgebied naar het historische stadje Brüggen, voor een terrasje of een hapje.”

DUURZAAMHEID

Hoogh Hanssum is volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd. Het complex is geheel gasloos. Elk appartement wordt verwarmd en gekoeld door een warmtepomp en heeft een lage energiebehoefte. Het drielaags isolatieglas in alle ramen houdt warmte en koude tegen. Alle verlichting in het appartement is led.

Op het dak liggen uit het zicht de zonnepanelen die elk appartement heeft; de opbrengst ervan volstaat voor het merendeel van het energiegebruik. De maandelijkse energielasten zijn daarom bijzonder laag.

BOUWKENMERKEN

Energielabel: A
Woonoppervlakte: circa 125 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte (balkonterras): circa 20 m²
Oppervlakte externe berging (in souterrain): circa 6 m²
Totale gebruiksoppervlakte: circa 150 m²
Inhoud appartement (conform meetcertificaat): circa 400 m³

INDELING

Dankzij de ligging van het appartement op de derde woonlaag (van vijf woonlagen) is het uitzicht fenomenaal. Dit appartement beslaat de gehele rechtervleugel van het complex en beschikt dus over ramen aan drie zijden in de voor-, zij- en achtergevel. Alle ramen zijn uitgerust met elektrische screens aan de buitenzijde en op maat gemaakte jaloezieën om zon en licht te filteren.

Het appartement is duurzaam gasloos en levensloopbestendig. De onderhoudsvriendelijke pvc-vloer in houten visgraatmotief is overal dorpelloos doorgelegd (met uitzondering van de badkamers).

WOONVLEUGEL

Het leefgedeelte van dit luxe appartement is open: koken, eten, genieten van binnen- en buitenleven, lopen naadloos in elkaar over.

Voorbij de ruime ontvangsthal ontvouwt zich het bijzonder lichte leefgedeelte waarin de blik automatisch naar de geheel glazen pui en het indrukwekkende uitzicht gaat.

Richting de keuken is rechts een deur naar de ruime bijkeuken, met aansluitingen wasapparatuur en volop bergruimte. Deze berging ligt praktisch naast de open, moderne keuken.

De hoogglans witte keuken met greeploze, softclose laden en deuren is luxueus in zowel uitstraling als uitrusting. In de strakke wand zijn de Atag koffiemachine, Atag combi-oven, vaatwasser en koelkast geïntegreerd.

Even voorbij het kamerhoge raam dat uitkijkt over de Maas is het riante kookeiland. De strakke rvs-spoelbak links is voorzien van een Quooker. Omgeven door zwart granieten werkblad is meer naar rechts de Bora kookplaat met vier zones en geïntegreerde kookveldafzuiging. Het eiland biedt alle ruimte voor ontbijt, koffie of een drankje met gasten tijdens het kokerellen.

Het ruime leefgedeelte voorbij de keuken laat zich naar believen indelen. Momenteel is tussen keuken en terrasbalkon de eetkamer, met rechts het zit- en tv-gedeelte. Beide benutten optimaal het licht en zicht dankzij de geheel glazen pui.

SLAAPVLEUGEL

Het slaapgedeelte, gesitueerd rond de centrale ontvangsthal, telt twee ruime slaapkamers en twee fraaie badkamers.

Slaapkamer 1 ligt nabij de voordeur, met kamerhoge draaikiepdeur met glazen balustrade die uitkijkt over de wadi en begroeide geluidswal.

Badkamer 1 ligt ertegenover en is uitgerust met zwevend toilet, wastafel met -meubel en spiegel met indirecte verlichting en inloopdouche met vloergoot en glazen wand. Deze badkamer doet dienst als gastentoilet en ook als gastenbadkamer.

De grootse slaapkamer 2 en aansluitend badkamer 2 vormen tezamen een riante suite. Deze slaapkamer heeft twee openslaande en kamerhoge deuren die ook in kiepstand kunnen, met veilige glazen balustrade, die eveneens uitkijken over de wadi en begroeide geluidswal.

Badkamer 2 is direct toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer. Deze is compleet uitgerust met kamerhoog raam, fraaie vloer- en wandtegels in houtlook, dubbele wastafel met -meubel en spiegel met indirecte verlichting, ovalen ligbad en grote inloopdouche met regendouche, vloergoot en glazen wand.

BUITENRUIMTE

Aan de Maaszijde van het appartement is een grotendeels overdekt terras van maar liefst twintig vierkante meter. Dit terrasbalkon loopt deels voorlangs de volledig glazen pui van de woonkamer en in combinatie met de glazen balustrade blijft ook vanuit binnen het uitzicht intact. Zelfs opzij is er volop uitzicht; het open deel tussen pilaar en schuifpui is door de huidige eigenaren van een glazen wand voorzien die beschut tegen de wind.

Het terras is toegankelijk via de glazen schuifpui in de woonkamer. In het plafond is verlichting aangelegd. De tegelvloer ligt zwevend op afschot zodat eventueel hemelwater goed weg kan.

Ook beneden bij de entree aan de Maaszijde is er volop verbinding met buitenleven. De makkelijk begaanbare trap, met aan weerszijden gazon en plantsoenbakken, voert direct naar trottoir, boulevard en de Maaskade met zitjes.

PARKEERKELDER MET BERGING

Hoogh Hanssum heeft een eigen, lichte parkeerkelder, half onder maaiveld gelegen. Achter het complex zijn bovendien extra parkeerplaatsen, ook voor gasten, achter de slagboom.

Het appartement heeft een eigen, ruime parkeerplaats in de hoek van het souterrain, direct naast de elektrische en brede sectionaaldeur. Ook is daar een eigen, afsluitbare berging van bijna zes vierkante meter tegenover het lift- en trappenhuis, om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

ALGEMENE RUIMTEN

Hoog Hanssum telt twaalf exclusieve appartementen. Gezamenlijk maken de bewoners gebruik van twee entrees (aan de voorzijde aan de Maas en aan de achterzijde via het afgesloten parkeerterrein), het trappenhuis, de lift, de half ondergrondse parkeergarage en het parkeerterrein met slagboom achter het complex. Bij deze slagboom zijn twee ondergrondse afvalcontainers geïnstalleerd; voor restafval en GFT-afval.

De entreepartijen van het complex liggen enerzijds aan de wadi- en anderzijds aan de Maaszijde. Aan de rivierkant voert een makkelijke, luie trap naar de iets verhoogde entree. Aan deze voorzijde is het complex omgeven door strakke gazons die zijn afgezet met schanskorven. Op de gazons prijken grote plantsoenbakken met vaste beplanting.

De bovenhal bij de lift wordt alleen gedeeld met de overige twee appartementen op deze 3e woonlaag in het linkergedeelte.

LOCATIE EN UITZICHT

Hanssum 41 K is deel van het recent opgeleverde Hoogh Hanssum aan de Maas, een gebouw met slechts twaalf luxueuze, levensloopbestendige en energiezuinige appartementen.

Hoogh Hanssum ligt aan de rand van Neer, aan de boorden van de Maas en aan de boulevard. Het dorp zelf, met diverse voorzieningen, is eenvoudig per fiets en te voet bereikbaar. Het fietsveer Neer-Rijkel ligt op 140 m voor de deur; de afvaart is dagelijks van mei tot september tot het begin van de avond.

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan dit Maasfront, in het rijksprogramma ‘Dijkversterkingen Neer’, door Rijkswaterstaat en Waterschap Peel en Maasvallei. Zo zijn onder meer de jachthaven uitgebaggerd, de boulevard bestraat en de dijk versterkt. Ook zijn de helling van het fietsveer vernieuwd en diverse zitjes gemaakt. Het geheel is een waterveilige en aantrekkelijke locatie geworden.

Het uitzicht is magnifiek: over de boulevard, de Maas en de jachthaven. Dit zeldzame uitzicht is elke dag, elk deel van de dag anders en verveelt nooit. Aan de overzijde van de rivier is het uitzicht blijvend vrij op het buitengebied van Rijkel en water- en vogelgebied de Rijkelse Bemden. Aan de achterzijde van Hoogh Hanssum is het uitzicht over de wadi met nieuw aangeplante bomen en de begroeide geluidswal erachter.

GEMEENTE LEUDAL EN OMGEVING

Neer vormt samen met Haelen, Hunsel, Roggel, Heythuysen, Baexem, Grathem en Kelpen-Oler de gemeente Leudal, qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Het dorp ontstond in de vroege Middeleeuwen.

Het dorp won in 2011 de titel ‘het leukste dorp van Limburg’. Nog steeds is Neer in trek bij toeristen, vakantievierders en watersporters. Neer staat vooral bekend om bierbrouwerij Lindeboom (1.700 m), rijksmonument klooster Keizerbosch en rijksmonument de Friedesse watermolen uit 1717 (1.100 m). Het historische dorpscentrum heeft de imposante Sint-Martinuskerk en fraaie historische panden en geveltjes. In de directe omgeving is volop te genieten van prachtige vergezichten over de Maas en van de Neerbeek met zijn vistrappen.

VOOR DE COMPLETE VERKOOPINFORMATIE, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE DOCUMENTATIE MET PLATTEGRONDEN!!

KENMERKEN

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 750.000,-
k.k.

BOUWVORM

Soort object
Appartement
Soort woning
Portiekflat
Bouwjaar
2019
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater, landelijk gelegen

INDELING

Woonoppervlakte
125 m2
Inhoud
400 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1

ENERGIE

Energielabel
A
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
Warmwater
elektrische boiler eigendom

BUITENRUIMTE

Tuin
zonneterras
Hoofdtuin
zonneterras
Achterom
ja
Kwaliteit tuin
fraai aangelegd

PARKEERGELEGENHEID

Garage
parkeerkelder, parkeerplaats, souterrain

OVERIG

Permanente bewoning
ja
Kwaliteit woning
luxe
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte

OMGEVING

REAGEREN

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Cato Makelaars BV
Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven


040 - 29 00 620
info@catomakelaars.nl


KVK 11063557
BTW NL815207694B01

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.
Buiten kantoortijden maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.