Binnenkort in de verkoop  

Onderstaande woningen worden momenteel verkoopklaar gemaakt door Cato woningstylisten alsmede Cato drone- en interieurfotografen. Deze woningen zullen binnen enkele weken te koop worden aangeboden: 

  • Te koop: 't Spuul 10 te Helmond

In kindvriendelijke omgeving gelegen, fraaie tussenwoning met royale woonkamer en keuken met vernieuwde apparatuur, drie slaapkamers, complete, luxe badkamer en privacybiedende tuin op zonzijde.

  • Te koop: Arnold P. Nosseklaan 11 te Best

In bosrijke omgeving gelegen, unieke Rietveld bungalow met berging/carport, vijf slaapkamers, twee badkamers en privacybiedende achtertuin op zonzijde  met buitenzwembad.

  • Te koop: Vier Gemalen 8 te Gemonde

Op magnifieke, landelijke en vrijgelegen woonlocatie, op circa 10 autominuten van Den Bosch gelegen, grootse, rietgedekte woonboerderij op riant perceel van circa 6000 m2; ideaal voor gezinnen met meerdere kinderen als ook inwonende ouders/kinderen met zorgbehoefte of beroep/bedrijf aan huis.

  • Te koop: Willibrordusstraat 9-10 te Diessen

Op fraaie woonlocatie gelegen, vrijstaande woonboerderij met kantoorruimte, garage, binnenzwembad en privacybiedende achtertuin, ideaal voor grote gezinnen en/of inwonende au-pair of familieleden of beroep aan huis.

  • Te koop: Antwerpsebaan 8 te Helvoirt

In groene woonomgeving en in het buitengebied gelegen, recent compleet gerenoveerde en gemoderniseerd villa met bijgebouw t.b.v. stalling paarden, ideaal voor kleinere huishoudens.

  • Te huur: Andriesplein 20 te Nuenen

Nabij centrum gelegen, geheel gerenoveerde tussenwoning met vrijstaande garage, luxe keuken met inbouwapparatuur,  geheel vernieuwde badkamer, vier slaapkamers en fraai aangelegde achtertuin.

  • Te koop: Beukenhorst 7 te Vught 

Op magnifieke, landelijke en bosrijke woonlocatie, instapklare rietgedekte woonboerderij op riant perceel (erfpacht) met diverse bijgebouwen, weiland en zwembad, uitermate geschikt voor dierenliefhebbers.

  • Te koop: Beekstraat 56 te Panningen

Nabij centrum gelegen, unieke en vrijstaande villa met twee bijgebouwen en buitenzwembad, royale woonkamer en extra werkkamer, luxe, complete leefkeuken, zes slaapkamers, twee badkamers en achtertuin op zonzijde.

  • Te koop: Lodderdijk 1 te Gemert

Op loopafstand van het centrum gelegen, geheel onderkelderde, unieke vrijstaande villa met inpandige garage, werkkamer op de begane grond, drie slaapkamers, twee badkamers en achtertuin op het zuidoosten.

  • Te koop: Beekstraat  46-A te Nuenen

Op uitzonderlijk fraaie en vrijgelegen woonlocatie gesitueerd, nieuw gebouwde, vrijstaande villa met multifunctioneel bijgebouw en privacy biedende achtertuin en magnifiek uitzicht aan de voorzijde.